[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Pin this
8月21訂 今日終於收到機

想問點樣排列應用程式?
我搵個中文版先,驚有巴打睇唔明
free shipping定有加錢俾 priority?
唔使google store買架,上bellroy個網就有,送貨應該方便好多
free shipping
9月5號已到香港 但SF唔派貨 拖咗幾日先派
冇得自己排,suggest嗰行好似係base on你開嗰個app嘅frequency
我早你一日訂,加左priority29號到,由Android 10 玩到依家Android 11,個2百幾真係好抵
孝子機嚟 唔想比多200
Android 11 更新功能升級

屏幕錄像機
屏幕錄音現已內置,因此您不需要額外的應用程序,即可使用麥克風,設備或兩者的聲音進行錄音。

應用建議
現在,Pixel devices1可根據您的日常工作提出應用建議。 這些應用程序顯示在主屏幕的底行。 因此,您可以在需要時獲得所需的應用程序。

智能文件夾
在Pixel設備上查看有關文件夾名稱的明智建議,保持井井有條的主屏幕。

通話篩選
新的API可幫助篩選應用程序,從而更好地識別垃圾郵件。

排程黑暗模式
排程何時要將手機設置為暗模式。 而當您希望它返回標準顯示時。

畫中畫
可以調整畫中畫窗口以適合您所需的大小。

5G檢測API
使用新的API,應用程序可以知道您是否處於5G連接中。 這樣您可以獲得更好的性能。

鉸鏈角度傳感器支持
因此,應用程序可以更好地支持各種可折疊配置。
Hingle angle sensor support
So apps can better support all kinds of foldable configurations.

以太網網絡共享
與USB以太網加密狗共享共享的互聯網連接。

手勢靈敏度
使用手勢導航時,您現在可以彼此獨立地微調左右邊緣上的後向手勢。

通知記錄
您的通知歷史記錄現在可以在設置中使用。

共享表
將最常用的應用固定在共享表中。
小心出事呀
你belllroy 有Google 官方case?
巴打點買 諗緊直接係台灣google買 再集運運番黎
5s...? iphone咩屌
美馬訂 不過預要等一個月
推得好快
屌20日都冇 就收到
Suggest 有得改呀
拉個 app 去就會冇咗 suggest
5P 啦不如
如果5改名做5s 真係skip1年睇下轉唔轉會
上個beta Suggest Apps會重複,Home Screen有嘅佢又suggest,唔知正式版改好未?今朝Pixel 3 updated完唔得閒理
熱點
咦,之前pixel case唔係揾bellroy做架咩定我記錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞