[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有冇巴打 4A 到左 想賣舊機走 部IPHONE 爆MON 爆到用唔到 想轉會
唔好買 Pixel 啦,Pixel 垃圾嚟

出面大把 gaming phone,唔知個d 嘅 spec 夠唔夠你打機啦
認真mode
4XL買唔買得過
我都認真ga,又唔知你打game又唔知你要求咩spec,gaming phone仲標榜好多專for打機便利嘅功能,例如 side button,外置cooler呢d,你淨係問打機 Pixel好唔好,我真係會答你無一部 Pixel 係好ga

諗清楚你要咩 function 先啦好嗎?我唔想好似誤導左人咁
玩射擊game,對戰類既game
amazon呢啲好似會有得退錢,如果有咩冬瓜豆腐,只係你又要遲啲先會有咁解姐
我想要雙前置speaker, wide lens, 120hz, 4500電
已經ok
成個手機台都係一堆唔知自己想要咩
又唔知部機係target咩客
結果亂咁買嘅人
咩陣營/牌子都有
咁部部機都打到機嘅只係想個performance去到咩程度姐

pixel 4xl黎講電都可以,同埋行flagship u,所以都唔會話有咩大問題,只係同電競嗰啲比咪會散熱冇咁好,過熱咪降頻咁解姐
rog phone 3
其實買打部,打得機,鏡頭靚,load野快既手機用
係咪應該無咩手機做到?
咁你 current 玩緊咩 game?依家部電話玩呢d game嘅時候有咩問題?點解你要換機?你本身用開咩機款?
相機 無原生Android
咁就唔好打“已經ok"啦,你都唔ok嘅
iphone12咪得囉
不過貴啲姐
iPhone,收工
咁我係要pixel手機既前設下有埋個d野
收美金快啲 港紙慢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞