[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔係話唔得,而係唔好有太大期望
或者要調低個graphic settings
同樣有765G嘅OnePlus Nord同埋LG Velvet嘅表現唔係差得去邊
9月11日星期五
4:56 下午
包裹抵達 Amazon 設施
Kenosha, WISCONSIN US

示威區
除咗 _ _ 之外我都唔知可以講咩好.jpg

btw 我個殼都係經 Kenosha 寄過香港,唔好咁擔心啦你就嚟因為部電話有情緒病ga啦
仲係未出叫我等話盡快
一撳個 chat bubble
個 Gboard 就 fc 冇得用
我見樓上順利到達都係呢個出貨點應該冇事嘅
巴打係直上定有洗過機?
Pixel 2XL
撳咗入 beta 先有 update
用 Telegram 有 chat bubble
但撳咗就個 Gboard 就一定 fc
clear 過 Gboard data 都係咁
變咗唔可以打字嘅 chat bubble
我想知清楚d 咩叫“撳咗入beta"?
喺網頁將部 Pixel 2XL 去 Opt in Beta Program
咁有冇曾經 update 過去 beta version?

原本係 stable 嘅 Android 10
咁你係點樣知道你依家唔係 beta version嘅 Android 11?
對返個 version 都係 RP1A.200720.009
咁真係應該無錯wo
“先有update” 嘅意思係 setting -> system -> system update 入面顯示有 Android 11 Stable update 嘅noti,跟住係 “system update” 入面去update to an11?
如果想買泥打機
買邊款pixel 好?
洗機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞