[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

solidsuit應該ok,但視乎塊貼fit唔fit

實際要問問呢度用犀牛盾的巴打

大概幾時先會出貨?有冇ching都係差唔多時間訂?
有嚴重彩虹紋
你好似有d誤會左,出港行同isp合作所以有得用VoLTE 係一件事嚟,所以屌Google唔出港行咪即係屌佢冇同香港isp合作所以無VoLTE,係分開唔到兩件事

至於我話香港isp有同Google合作係因為 Google Fi,因為Google Fi宣稱係香港都用到,而 Google 本身冇係香港鋪線同發射站,所以一定係租香港isp
出 星際啦,有巴打 report 過深水埗冇
古代人
都唔係嘅,有時要狂 "back"
用 gesture 好攰
咁夜
點解特定地區出機都可以屌?
間公司邊隻product出喺邊個國家係佢商業決定 唔係一定要全球發行喎
好明顯你冇睇清楚我講咩,你嘅意思係因為Google嘅商業決定所以無得屌,我嘅意思就係既然Google因為project fi而會有同香港isp合作個時點解香港isp要咁死板唔俾埋 VoLTE 俾 Pixel devices用
依到d ching 冇人等pixel 5 先買??? 個個咁快買左4a
小弟係S10+用戶,
但可能人大左唔想買咁貴手機
見pixel 4a平靚正就諗住想買番部
但見佢月底就出pixel 5消息又諗住直上第5代

依家我等埋5出定係買4a ?
聽日放假你有排玩啦
pixel5 5千零蚊對我嚟講已經好貴
4a 垃圾嚟,你慢慢等5啦

5千一部高階機我又ok既
可能4a岩學生同無番工人士用
因為4A既性價比好高
最衰佢唔係高階機呢
其他牌子都會有唔同地區嘅版本 不嬲買水貨都係要留意頻譜啱唔啱香港嘅制式用
都係果句,點解google出日版台版美版,之後香港班人買完就屌佢唔支援香港isp嘅volte,唔合理㗎喎

不過唔緊要 點講都改變唔到4a喺香港用唔到volte嘅事實
如果玩3D動作game係咪唔岩用pixel?
對於細機控嚟講,4a仲細過3a真係好驚喜
5.8吋係我至愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞