[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
正式都仲係咁
用緊Niagara, 好好用
2xl 好順
但真心4a 上左11係順左好多,根本係optimize for 黎緊出既機
唔好意思 想問下amazon 4a連殼一齊買
收到個機殼未收到部機係咪正常
畀人偷咗啦
你睇返tracking係一張單定兩張?
我之前分開運, 係收到機殼先
深水埗 有冇邊間可以買住保護貼頂住當先 到時拎到機即刻狗衝去貼
睇睇先 thx
thx
如果佢係買google官方嗰個手機殼連機package 應該係同一張單一齊
25號單 錢未扣 貨未出
條BAR去到邊? 試下搵cs問下 唔知我唔係太煩佢即刻出貨畀我
只差一點點
今晚或者凌晨會出貨了
都話好唔公平㗎啦 遲你兩日仲早過你
長沙灣得唔得?https://www.gadgetsuper.hk/categories/pixel-4a
利申 冇試過!
呢間全部淘寶嘢
pixel 4a有咩mon貼好用?
市面買到嘅冇乜唔係淘X貨囉
好似得佢 不過見d人留言話個app權限需求可疑

btw 根據以下呢個網可以check到PWM ranking 500Hz以上算唔覺閃無大問題 低過250Hz算閃 小心對眼 唔好對大耐
Pixel 4 - 367.6Hz
Pixel 4 XL - 367.6Hz
Pixel 3a - 271.1Hz
Pixel 4a - 255.1Hz
Pixel 3 XL - 250Hz
Pixel 3 - 245.1Hz
Pixel 3a XL - 242.7Hz
Pixel 5 黎緊應該會好d掛
https://www.notebookcheck.net/PWM-Ranking-Notebooks-Smartphones-and-Tablets-with-PWM.163979.0.html
我諗係得樓上有巴打講過嘅石春貼唔係淘X貨!好似仲係香港人做嘅!不過唔平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞