[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實電都味必 我覺得應該唔會有4500

想咩都有應該係iPhone最正路
不過到時又會話唔係android/冇type c/裝唔到apk
你都幾有問題
限死pixel得果幾款就自己認真研究啦
連登奉旨做你consultant?
仲要畀
人在星際!二樓對正電梯嗰間有貼賣。全屏,話係日本料。問邊度做。話都係大陸做。賣$138!
套就得個皮嘅。問都廢事!
啱嘅巴打可以上去睇吓
嘩,原來我有心靈感應一定知你有前設啦,係我唔好
佢係想要姐冇話而家有冇,佢唔是新黎,點會唔知pixel啲spec
自己打果堆requirement已經唔係低要求,之後仲要加句「已經ok」
咁我想pixel5有個幾樣野 想下都唔得?
其實我想佢繼續玩soli, 好似pixel 4咁嘅樣都冇問題,但舊電要好少少,上返3000就可以,而家pixel 5咁睇應該冇左soli
我真係唔明做乜起哂貢原來宜家pixel po咁惡
下次唔留言囉sor
近排咁多新手入黎問野,不斷重複又重複,係會燥啲
我錯la sor
總之你答咩撚都係錯,只要你答左人地就奉旨屌鳩你

所以我真係好難對客,人類真係不知所謂
你有睇開就知啲人真係咩都唔睇就一句問部機可唔可以點,點買,點運,乜都有又有啲黎揾sales買機咁,想人逐樣同佢講有咩好有咩唔好
一場誤會姐唔好嘈啦

成人銀行 以前pixel 3已經見過,佢點會唔知啲spec
pixel真係會令人精神緊張 有情緒病
一樓都有普通玻璃貼$70!
先達普通玻璃貼$50!

twitter見到
之前見到有巴打話加mon貼個mon就會虧虧地,想問係唔係每隻mon貼都係咁
sor 我明啦 我本身以為你又係放低要求就要人介紹邊部機啱用
買pixel最緊要係識佛系
媽呀我好亂呀
究竟係pixel 5 定pixel 5s定pixel 4a 5g呀
唔好出完5s過幾個月又出865版5咁呀
下巴好似窄過4a?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞