[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Isn't that just mrwhosetheboss's pixel 4a review thumbnail but slightly photoshoped?
應該係相反
有人話拎走塊mon貼就冇事
我見你都係石春貼
係咪又係有時會冇啦啦幫你撳咗啲?
上咗11之前啲on9 lag終於冇晒
真係唔知之前係咩問題
4A?
係有時係咁,但10果時無咩呢個情況
請問下大家手機殼用邊隻
有唔裸機會暫時用 Spigen thin fit

因為暫時搵唔到其他好渣手/薄嘅殼
敏感要係fast charge令部機熱少少先覺

但總之d animation 怪左,有d睇唔順眼咁
Pixel 2xl 我已經冇主力用2年,淨係用嚟升Android玩,所以唔知
我想問你所講嘅功能,你係邊部機用過?
我懷疑係關mon貼事
當然主因係因為佢software有問題
不過xda有人話搣咗塊mon貼就ok
我同佢用同一款mon貼 問題亦一樣
所以mon貼真係好難揀
用10嗰陣一切正常嘅其實
我知,但我用過 Pixel 4,我發現 Google 會成日轉個 mon 嘅敏感度
佢唔比我自己較先嬲
Pixel 4係可以提高㗎嘛
我知,經歷過幾個版本,玩到我頂唔順
26號order錢已扣!
咁有可能再早d到,巴打有冇加 priority?
冇呀 希望有驚喜啦
嚟到得空盒個隻驚喜?
dllm
更新完直頭打唔到機
會唔會係因為D GAME未OPTIMZE ANDROID11
我見我玩果隻GAME都叫我唔好升住
早知夾單
Pixel有無咩方式可以減低OLED嘅PWM閃爍問題?
(例如好似iPhone個Reduce white point功能)
https://blog.elcomsoft.com/2018/10/iphone-xs-pwm-demystified-how-to-reduce-eyestrain-by-disabling-iphone-xs-and-xs-max-display-flicker/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞