[親生仔] Google Pixel 討論區 (46) 4a到貨未?Android 11 released 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
pixel 5係中階機?
唔知做乜鳩部pixel 4xl一連屋企個wifi就會搞到個wifi係咁斷線
其他device都不斷reconnect
係部pixel斷返開唔連就正常返
我無話咁可以屌,但有人問點解我都想清楚咁解釋出嚟點解係咁嘅意思姐
唔啱用 Pixel 4a 呢點係真嘅
以暫時嘅 leak,係

俾面d可以叫中高階嘅
前11pro用家表示Pixel 4a先係正常重量
打機pixel 5應該都唔得 (如果係用765G)
講真
如果5用 865 嘅話
要我畀$8K我都肯

但如果係rumour嗰粒
4-5千我都仲猶疑緊
但事實上往績話俾google知$8K賣一部ram偏少/冇sd slot嘅旗艦pixel係冇咩出路(又睇唔到佢地會改善)
但$3K一部中階機個個狗衝
佢地可能要摸熟個市場想點先慢慢做番旗艦
我覺得 11pro 個 size 係最正
而家 pixel 4a size 一樣咁濟
仲要好輕
真係好鍾意部機
要電同ram夠
8千埋唔到單啦
Arriving September 22 - September 24
用信仰賣機係會蝕到仆街
其實你已經答咗啦 係佢哋出嘅旗艦hardware永遠都慢人兩三年 例如電 ram 鏡頭
咁剩低旗艦pixel 嘅好處就得返software 而家a系三千唔駛就有個software 搵鬼買旗艦咩

利申 等緊換5 主要係因為個廣角鏡
巴打訂咗邊款黐完俾大家睇下
成半個月先扣錢
電池膨脹投訴激增 Pixel 3 / 4 質量問題浮現
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/216683/1/
cls一上左11 個touch就勁虧, 睇黎要撇走張moon貼先得
恭喜
咩樣你仲未出貨?
咩機?
與上帝對話
上帝:唔好意思,近排太多人揾我,所以想放下假熄左個bible channel
我最近先解封account重新落單咋陰公
求祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞