信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實好多卡都要自己去waive年費囉
匯豐網上銀行繳費白金卡或以上有0.4%回贈。絕大部分銀行的卡用網上銀行繳費係無回贈,如果你咁唔好彩張單只有網上銀行或PPS兩個選擇,呢個情況就會有用
匯豐網上銀行繳費白金卡或以上有0.4%回贈,上限每張卡$10000
Red card得唔得?算唔算係白金卡以上?
Mastercard World = Visa Signature....
岩岩先知比佢reject 左

搞笑 另一張red又批比我
識玩
Deliveroo food panda食唔食到VS賞滋味
有時可能個額唔夠批唔到

可以叫佢喺red卡到放啲limit出黎
每年做一次又唔算煩

坦白講好多銀行都係打去就自動免
呢家d錢行唔知係咪驚,想減小信用卡數目,開始收緊
愈來愈多人waive唔到,例如sc同citi
所以好似想推debit card
如果做分期個d建議用d免年費
姓里
另一個姓money
香港卡
gobear
妖斯冇for字
citi就免唔到就cut

sc就寫到明咩條件 要免唔難
帶返頭盔先
上面我冇研究過黃藍(我都唔係間間用過)
請自行執衫

妖斯雖然好摟屌但佢又真係表態過....
仲有HKcard嘅
我射15萬落薄仔到立即批卡
想問問大家 如果同時申請red卡 同堆 vs卡 係咪兩張簽夠都食到第一次迎新🙏
應該唔可以,邊張批先就邊個有迎新。
利申p卡同vs 一齊申,但p卡批先,結果無左vs 個迎新。
dbs星期三收sms 星期六就到卡
大貓寄嘢啲效率真係
李先生
揚左用卡經 藍 交稅有回贈之後被人屌到飛起,然後係咁del comment
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=563794167545625&id=128281734430206&__tn__=-R
老老豆豆 用過幾間 係得人妖唔使追禮品 仲要黃底
compass visa迎新疑問...
簽夠咗迎新之後個一扣即享係咪都要批卡三個月內扣 過咗就無?thx
上次登報搵到人妖個名,但搵唔到你先生個名
星期三批嘅HSBC VS
今日收到卡啦
郵局做野好快
登報個班係圍爐撚
里先生不嬲同佢地唔friend架啦 點會一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞