信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有都唔會用
垃圾卡。
唔知買iphone airpods有無得一樣回5%
有用開渣打戶口,但Meet唔曬佢免年費要求,大唔大機會Waive到年費
呢個可能得
但是買得iphone 就開新卡買啦
有冇人知道依家郵政服務係咪正常翻? 想快啲用到張卡

Wewa 同Earnmore俾共業app列咗做高度紅藍店
應該正常翻了,我啱啱有張星期二批星期四到,另一張就再上個禮拜四批星期三取卡信到
屌!

Citi搞乜呀
係咪迫我轉master Cash back?

花旗銀行: 由於服務供應商的系統正在進行更新,您經Citi信用卡尾數安排繳交香港中華煤氣的一賬單自動轉賬服務現已暫停,直至另行通知。受影響期間您可登入Citi Mobile App辦理相關繳款,或於商戶網頁查詢其他繳費方法。請儘快安排以免因逾期繳付而導致服務受阻。
中旅社你而家先知?
就係中旅社竟然仲咁多人用
上面仲有個話支資派錢冇所謂
真消就一定唔會諗

講咁多理由,都係掩飾唔到貪小便宜既心態
用scsc 比,差0.5%,你食盡晒咩紅黃藍綠,一年比盡你$500好未?一年$500就買到你d 資料同骨氣。
你講呢d野對於申左成年以上既有咩分別呢
唔通而家資料收得番?

貪小便宜呢d野喺信用卡po講真係想笑
玩卡何嘗就唔係為左便宜

一直都係講冇申就唔好申
申左就玩盡佢
剩係識一刀切少少變通都唔識諗,我唔知你係咪真係想贏

BTW,其實你知唔知紅綠藍唔食得
點止$500咁少,Earnmore一個月AAVS oepay都淨賺$130,一年賺成$1560
想整張卡買iPhone食迎新
已有渣打am同匯豐學生卡
仲有邊張抵用啲
年薪20萬內
都啱嘅 舊客CUT唔CUT咪又係送中
就好似政府一萬蚊咁 本身佢都有你資料 怕乜再畀佢
不過中資都係靜靜地玩好啲
講緊比用scsc 1.5% 多幾多wo
而家講緊既係

中銀唔可以講,earnmore又無問題?
呢個係一個問題

要"走支"
點解又要keep銀聯/earnmore?

一係著數行先
唔理支唔支

如果要著數行先
頂置個懶人包就加埋中銀果d啦
其實冇人唔同意唔講
我喺信用卡串都唔會再主動講

但有新仔問到唔通唔提佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞