信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
moneyhero citi送airpod pro有冇伏
Moneyhero係藍
頂佢個肺匯豐係咪真係咁撚難批,人工又過晒資產又俾埋佢睇,都仲同我講話咩考慮到一籃子嘅因素決定唔批,係咪戇撚鳩,仲有冇第二間銀行食飯好用啲
moneyhero本身就係伏
Hsbc 批卡不嬲睇心情

3.6%真係高到冇得追...
分分鐘大貓真係出埋+到埋手都仲未見到個張「亞洲首張全功能無號碼銀行卡」面世
申請卡俾佢走過數
睇心情即係點,打咗上去嘈鳩佢,話佢再唔批嘅話轉走晒屋企jade account嘅錢去第二度都唔撚益佢,屌佢老味錄音機咁係咁喺度講話咩提供足夠文件。
唔撚益呢啲銀行,求其用張我射落海都唔益佢
我一入夠錢就0秒批左
佢個枱底準則係點真係無人知
一開頭我都試過咁 點知過多排主動邀我就批
其實我等緊 mox ga
佢個活期好似都係 1%
咁我唔使開渣
HSBC批卡不嬲睇心情..
我就係一個例子..

之前打算申請P card
入完資料冇反應乜下文都冇..
過多兩三日我射咗十萬account度再申請即批..

上星期收到張premier master activate埋..
致日竟然收到第一次申請嘅reject letter
屌佢老味呢啲真係狗眼看人低,即係你要比着數佢,佢先會批你囉,鬼唔望啲間銀行快啲收皮兩面不是人。谷鬼氣寧願用花旗好過。
我上去嘈鳩佢,問佢而家係咪咁撚惡夠晒收入都唔批,係都要我過啲錢,我就係唔撚鍾意過吹呀,我去HKMA,平等機會委員會投訴佢都仲得。
有野送唔理顏色啦
最弊佢又藍又走數
事實上佢真係咁惡而你唔滿意可以唔用佢
我叫屋企人郁走jade户口開citi private bank睇佢仲可以有幾惡?我當然唔會用啦,但我都要同佢玩撚大佢,佢而家咁多醜聞係身,多幾間野查下囉
係,投訴都無用,佢真係惡曬
佢有最後保留權
聽電話個d普通職員黎個客留1億或者拎走都唔會影響到佢

索性轉用其他把啦
係咪好多走數
本身都想搞張citi
咁點解唔同你jade個rm申請
佢地做應該有辦法,知道問題係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞