信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我張大學卡有成10萬Credit
唔敢Cut. 如果唔係TU實插水
我係為左keep alumni 身份
你其他卡好細咩TU好似用超過50%至會跌
想問下dbs張black ae,百佳d自助機係咪用唔到?
係,連銀聯都係呢一兩個月至新加
AE點會有
無留意銀聯⋯ 諗住迎新簽下張ae... 咁都幾難簽
櫃位收AE
唔該哂巴打

次次櫃位都排長龍,要撞岩無咩人既時段先有機會試
減credit 唔得咩?
之前張大學卡話畀我十幾萬credit,我reject 咗佢
有sc + hangseng 卡都唔知幾好用,我都想佢俾10萬 credit我
屌諗住用earnmore銀聯卡買大專優惠mac pro拎迎新
結果俾錢時先發現冇得用銀聯

可以點做 用earnmore買禮品卡去俾mac pro錢?
直接落 apple 門市買囉
個優惠只可以網上買,有得落門市買我就唔洗煩啦
BTW apple pay 係唔支援 earnmore,所以你連 online 買禮品卡呢招都行唔通
咁幫唔到你,你呢個死症黎,earnmore 連apple pay都用唔到
一係落apple門市買禮品卡再上網找數
屌眼花
earnmore可以用apple pay
屌眼花
earnmore可以用apple pay

你本身有無 iphone ipad先?有的話直接用 apple pay 找數咪得
無就問人借iphone買
銀聯apple pay只可以係apple store用,online store用唔到
要買gift ard你只可以去store
試左啦
apply pay入完張卡結果去到online store俾錢時都係唔俾用銀聯,cls
岩先打埋去apple問, 佢話no any solution

ON9 APPLE連俾錢都咁撚煩食屎啦
邊個叫你用銀聯
咁唔該你落門市買gift card
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞