信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有啦 10年客戶
有citi /sc/ hsbc / dbs

想再問回贈卡係咪得返 ae cash back 呢個選擇

年薪有240k
Ae blue cash 先岩

同埋想問下
如果我迎新簽apple gift card 得唔得呢
冇啦,你真係要搵就要搵加密幣卡架啦

GIFT CARD應該冇乜問題
DBS好似幾正
一早開左 citi 戶口,隔離壇話會大貓會取消運籌,諗住月尾搬錢過去開 citi priority食埋迎新
而家scsc 點換回贈....個死人360網上唔到好撚耐喇
360係唯一出路
已經有citi cash back 同hsbc visa signature
想買ipad pro 之類 大約6000-8000洗費
想拎迎新係咪得返AE blue cash 最抵?
起碼食到$1000迎新
SCSC都有$1500
淨係見到簽4000 最多回1000+100
$1500 係點拎?
渣打有時會係Facebook 彈條link 出嚟做$1500
我捕下先 唔該巴打
但個網死左好耐...上唔撚到既屌..
好似維護中
bit.ly/3adHazb
呢條就$1350
唔急嘅話就等$1500
上個禮拜上都已經上唔到...痴線...
好,我就等埋聽日試下再上
Moneyhero 果個計埋$500超市coupon 有$1600 係咪仲抵
我自己唔會經中介
佢走你數你咬佢
其實抵制得中資就要抵制埋藍
但渣打一樣有經理出賣手足,越秀同大新一樣係藍
基本上得返citi同AE嘅信用卡係有討論價值
所以成件事係好矛盾,要揸正嚟講呢個post應該轉做citi信用卡討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞