信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
VS 真係好能正
本身銀行戶口係JADE就直接搵RM啦
仲上網搞
唔係我自己户口,係屋企人户口,我自己有Citigold,純粹真係唔滿意佢態度。dklmch,錢唔係冇,而係態度問題。
你做邊行,匯豐真係計你老底,佣金,津貼個d全部唔計人工
自己生意,俾晒稅單佢睇都冇用。
不過上面巴打好似有講Citibank好難批,但我又唔係喎佢即刻lur飯應,但可能因為我有citigold lol
咁都算有原因,做生意係難批d,有幾間都係咁
你有citi gold,d錢係佢度緊係批
請問有冇link 可以睇下?
其實營業額應該足夠有餘,最搞笑係叫我比呢樣比果樣然後講埋一大堆廢話,咁你直接同我講話我需要你擺啲錢喺我哋銀行唔撚得嘅咩,係要喺度懶高竇咁樣
師兄你講得啱citigold應該咩卡都批除咗private bank lol
申請張SCSC既禮物等咗1年零3個月仲未收到
香港卡
其實好多銀行都係咁
之前聽講過有人有一球係citi,但都唔批卡俾佢
想問下財仔卡連續兩個月簽12,000蚊入機場LOUNGE 果12,000蚊計唔計八仔自動增值/PAYME果D入去?
請教一下,我黎緊有8000蚊要用想睇下邊張迎新有正嘢,一search先發現呢排無咩迎新正,大家有冇指示

利申: 我本身有hsbc vs, citibank simply cash back...

求教
感謝...如果無迎新呢個都岩用
有冇人知而家AE出卡最快要幾耐時間
大貓個熱線係咪24小時都有cs聽
唔包
同問
220k年薪 食飯 book酒店 邊張卡好 好難揀
唔出奇,我8月頭申請即批都係琴日先收到
張卡迎新係計activate日期定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞