信用卡討論區(97)playme 又減信用卡增值限額

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
點解新加坡果2間可以唔計?
新加坡立場曖昧好難計
Earn more 直接delete 啦..
冇討論空間..
要earn more 資料的話人妖佢哋KOL都有得睇..

唔好影響到睇post嘅心情..
利申:知道earnmore 係抵但到宜家都冇申請..
Mox
5% CSL回贈
Saving 1% interest
如果用Enjoy比錢,仲要唔要開個濕鳩yuu app嚟儲分?
渣打依家係新加坡
攞著數,去hongkongcard度講,
同聲同氣
SCAM到期冇得waive年費準備cut
已有HSBC金卡
諗住開RED + DBS BWM/ BEA flyer頂張SCAM
見兩張差唔多係咪尻揀一張就得?
定係有其他更好? 年薪240k內
e+ d人會搵藉口去合理化自己用中資
我都係waive唔到所以cut左 SCAM
(但又因為SCSC冇迎新又唔想搞
早排有巴打話HSBC Red 幾好同免年費
我宜家申請埋BEA VS (免年費做backup
(其實Citibank Cashback都ok
其實Visa Signature 中最紅自主係2.4% 還是 3.6%
呢個Post 寫3.6%. 官網寫2.4%
自主係2.4,VS本身全部六個類別再加1.2
想知SCAM值唔值得開個出糧戶口黎waive年費?
你搵街檔佢幫你填姐
唔值
過半年冷河再食迎新好過
多上網買野就RED
唔係就DBS
大新大口狗又冇事?
佢existing有你嘅資料係static
dynamic嘅消費資料你都俾得佢嘅
你唔好用藍色綠色可能著數仲多D
恆生under HSBC
渣打經理出賣手足資料
渣打保住個經理
其實只可以開花旗戶口
有hsbc vs, 想買ipad +iphone 拎迎新, 有冇邊間好推介? 睇岩citi 經某個網登記有多500 coupon 係咪最抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞