「警已報」網上遊戲交易,比曬銀行戶口姓名都呃!

571 回覆
359 Like 77 Dislike
我個朋友佢咁講

哇屌 真係無諗過可以咁做

如果B 用鬼卡/太空卡 真係查唔到

但有曬名同銀行戶口

呢個方法有名同銀行戶口有咩用
名同戶口個個人都係無辜人士 同你一樣比人呃緊

咁佢會要返啲錢架

你睇多次個法先再講
我個朋友佢咁講

上當年我就係a咁賣野比人屈,食左隻死貓,希望a同b交易有證據留低,咁a就冇事

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

呢個死貓都要食仲要比人話抵死的話
無疑等於有人話你笨柒抵比人昆

個問題就係 隻死貓如果銀行戶口無喇喇多左1500都覺得奇怪喇
唔明負評咩心態
早排ps4都係呃人反而咁多正評
係唔係價錢少d就唔抵幫?
我個朋友佢咁講

上當年我就係a咁賣野比人屈,食左隻死貓,希望a同b交易有證據留低,咁a就冇事

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

個問題就係 隻死貓如果銀行戶口無喇喇多左1500都覺得奇怪喇

。。。。。。
死貓者多左錢好正常 因為係佢心態佢係放緊裝備 只係唔知比錢佢個個人係第3者
我個朋友佢咁講

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

樓主幾萌呀
lm
我個朋友佢咁講

其實賣家如果用呢招
咁果1500蚊入左去其他人ac
佢都拎唔番錢
佢最主要係呃左a件裝?
但咁a咪知道佢game入面身份囉?
之後靠Check ip起底?

除非a用海外ip 開埋分身ac
咁樣應該完全搵唔到
佢又可轉手再賣裝套現
正呀
留名
猶太人一會摷個機主, 二會聯絡戶口持有人
機主可以被控詐騙之類,如另有戶口持有人可能告埋串謀,非法使用戶口等等。
如果機主亂畀個戶口你, 銀行可以叫戶口持有人退返錢既…
Lm 睇人仆街先
我個朋友佢咁講

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

樓主理解能力有幾低? 睇字唔明都算
你試下係張紙上邊畫下a b c 三個人究竟想要d咩
你就應該明你朋友所講既情況

我真係理解能力低
我明喇 sorry各位巴絲
我個朋友佢咁講

其實賣家如果用呢招
佢都拎唔番錢
佢最主要係呃左a件裝?

咁樣應該完全搵唔到
佢又可轉手再賣裝套現

係就係可以咁做,但係應該冇咩可能?
咁搞個時間要好夾,b係a話放野果陣要確保短時間內搵到個c收?
笑撚死 問張提款卡最尾個5字計唔計
@@
笑撚死 問張提款卡最尾個5字計唔計

我以為同中銀一樣 因為我用開中銀
推到隻昆狗仆街
佢俾嗰啲會唔會係咩淘寶充值戶口
有機會佢一早收咗一堆戶口資料
第一個戶口嗰條友之前已經中咗招
俾警察拉咗,所以就取消咗個戶口
所以佢好快手俾到另一個唔同姓嘅阿哥戶口號碼你

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

我真係理解能力低

所以樓上話如果騙徒比你既電話 係太空卡/鬼卡
應該得返一個方法就係遊戲官方比ip黑警(我估)

如果樓主個案成功拉到B 一定會上新聞
等啲騙徒無咁猖狂

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

我真係理解能力低

咁如果我同銀行講話入錯數呢個方法會唔會更有效?

我真係理解能力低

如果樓主個案成功拉到B 一定會上新聞
等啲騙徒無咁猖狂

希望拍埋警訊
我個朋友佢咁講

其實賣家如果用呢招
佢都拎唔番錢
佢最主要係呃左a件裝?

咁樣應該完全搵唔到
佢又可轉手再賣裝套現

係就係可以咁做,但係應該冇咩可能?
咁搞個時間要好夾,b係a話放野果陣要確保短時間內搵到個c收?

樓主先比左錢
跟住b再叫a check數過裝
其實唔洗話搞好耐

b用海外ip 注冊2000fun game
再加太空卡 係game用分身交易
基本上已經查唔到
我諗銷贓果邊 再易多幾手過比幾個分身
換game錢或賣裝套現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞