「警已報」網上遊戲交易,比曬銀行戶口姓名都呃!

571 回覆
359 Like 77 Dislike
笑死我
有入數紙幫唔到d咩,你要明白一樣野
警方拎任何資料都要入法院申請搜查令,申請前要有晒足夠表面證據個官先會批
就算個户口同電話同一個人 警方證明唔到電話同銀行卡同一個人既話 個官都唔會批搜查令
唔係既話我是但入100比個仇家,之後話佢呃我 警方係咪可以起佢銀行資料

姐係我要去銀行同職員講我入錯數?

你試下羅 如果拎得返錢=a比人呃
你拎唔返=你比人呃

有啲迷惘
笑死我
有入數紙幫唔到d咩,你要明白一樣野
警方拎任何資料都要入法院申請搜查令,申請前要有晒足夠表面證據個官先會批
就算個户口同電話同一個人 警方證明唔到電話同銀行卡同一個人既話 個官都唔會批搜查令
唔係既話我是但入100比個仇家,之後話佢呃我 警方係咪可以起佢銀行資料

姐係我要去銀行同職員講我入錯數?

你試下羅 如果拎得返錢=a比人呃
你拎唔返=你比人呃

算喇 聽日就去銀行問下
原來B可以用C黎俾錢呃A
最後令到A.C鬼打鬼
好有波台狗D風格
其實集合連登巴絲力量可唔可以破解到佢既呃人手法呢?

佢呃左咁耐人都冇事

冇啦 如果佢呃開人搵食既話
用上邊既方法 玩太空卡+海外ip 應該無敵

姐係靠遊戲商捉佢出黎?
應該定期係遊戲台宣傳下呢個騙子/騙子手法
等巴絲唔好中伏
lm 好憎昆狗
等巴絲唔好中伏

咁以黎遊戲無得效易喇

唔該哂巴絲幫我忙
學到野, 原來可以咁樣呃人,
不過就咁睇又真係拉唔到呢D 人喎
到第五頁都無人講 您你老母
夢歷啲人不嬲有銀行名有哂證據都照呃
利申退役老手
等巴絲唔好中伏

咁以黎遊戲無得效易喇

樂x 己經有post 提有呢隻昆狗
仲要我搵到最早既資料 係2013年己經呃緊人 條撚樣逍遙法外 左幾年 仲呃緊人

痴線

等巴絲唔好中伏

咁以黎遊戲無得效易喇

樂x 己經有post 提有呢隻昆狗

因為我以為呢種交易會無事
點知自己就奶鳩左野

唔該哂巴絲幫我忙

跌1500當買個教訓啦
真係要用真錢買野就面交啦

佢跌千五蚊 但呢條昆狗 前前後後呃左十幾個人
巴打玩咩ser 如果玩天空ser 既話 應該NATIVE 家族既人黎,佢地族昆人昆到出哂名
我當最開頭嗰個A係真賣家 B係得益者
咁之後B可以做A個角色
再開多個分身/同人拆佣做B角色
另一個C出現

咁咪最後裝又有錢又有,又可以洗脫嫌疑?

唔該哂巴絲幫我忙

跌1500當買個教訓啦
真係要用真錢買野就面交啦

佢跌千五蚊 但呢條昆狗 前前後後呃左十幾個人

應該唔止
我當最開頭嗰個A係真賣家 B係得益者
咁之後B可以做A個角色
再開多個分身/同人拆佣做B角色
另一個C出現

咁咪最後裝又有錢又有,又可以洗脫嫌疑?

可以,但A個身份會暴露左同埋次數太多都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞