「警已報」網上遊戲交易,比曬銀行戶口姓名都呃!

571 回覆
359 Like 77 Dislike
負評係比樓主嘅
屌你繼續爆料啦

你老母騙子唔撚洗比人起底呀?

推到騙子狗做過街老鼠
樓豬 拎返錢就潛撚左
說好了的追究到上法庭呢?
樓主又係仆街黎,借完連登力量,逼到條撚樣還錢,自己就潛水,似屌完雞唔俾錢咁
隻遊戲太多昆狗,早排已經放棄咗

利申:同樓主一樣玩咗好多年,比人昆過

樓主又係仆街黎,借完連登力量,逼到條撚樣還錢,自己就潛水,似屌完雞唔俾錢咁

支持昆狗開返樓主電話
教我點更新啲料
教我點更新啲料

收多張海戰
Btw 點解佢退錢 唔放比你?
其實你打電話去銀行話入錯數咪得囉
樓主 屌你老母小學雞 垃撚圾
我以前都玩左nos5,6年
後尾識落既朋友都慢慢無玩
小學開始玩 第一日公測就玩
後尾個族長期幾丁友上 慢慢無心機玩
對呢啲咁既垃圾咁好態度做乜
你咁樣算數姐係助長佢 你都係垃圾

明顯睇到樓主一見人退錢就鳩衝
仲話咩追究到底 最後加多幾句說教
笑撚死人咩

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

呢個死貓都要食仲要比人話抵死的話
無疑等於有人話你笨柒抵比人昆

個問題就係 隻死貓如果銀行戶口無喇喇多左1500都覺得奇怪喇

樓主理解能力有幾低? 睇字唔明都算
你試下係張紙上邊畫下a b c 三個人究竟想要d咩
你就應該明你朋友所講既情況

我真係理解能力低
我明喇 sorry各位巴絲

所以樓上話如果騙徒比你既電話 係太空卡/鬼卡
應該得返一個方法就係遊戲官方比ip黑警(我估)

我當隻game ban 左海外ip, 騙徒用網吧ip 交易
件案又唔係殺人放火,睇怕警都未必晒時間查cctv
屌你咁樣放過佢 食撚屎啦
舊Post重推
尋晚我都比佢呃左
開左新Post, 因間準備去報警

新Post係度 :
上網假飛狗又出動,有前科。
https://lih.kg/1026285
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞