「警已報」網上遊戲交易,比曬銀行戶口姓名都呃!

571 回覆
359 Like 77 Dislike
真係有戶口都未必會拉到 因為佢個戶口通常唔會係自己 好多都係出少少錢向人買
不過樓主要預左就算拉到 筆錢都唔會收得返
Btw希望拉到呢啲仆街
利申 過來人
見到有巴打po同一個名銀行資料
咁唔似目標係昆裝 而係警察根本無做野

b要向c出示無辜A銀行戶口

咁b雙向呃人先成立到

如果chung ka ching係有呃人前科

係本人/合謀機會大好多喎

而13年開始就有呃人紀錄

靠詐騙食咁多年飯都無事 垃圾警

咁b雙向呃人先成立到

我見到好多單都話pass左比 cid 但好似就無做過野
其他個案
樓主入唔到錢個個戶口收唔收到錢
定係同樣地都係收唔到錢 然後要買家入第2個戶口

咁b雙向呃人先成立到

打佢個 銀行戶口 no 己經有勁多昆狗post

咁b雙向呃人先成立到

警犬鳩up咁多年打擊網上罪案 除左bt同不誠實使用電腦咁拉人之外 好似無聽過詐騙狗比人拉

咁b雙向呃人先成立到

都係入唔到錢定點先
如果入唔到錢 可能一直比人用緊黎用cover去呃人 收到錢(個"呀哥")先係真收到錢既人wo
夜晚啲中小學雞瞓哂 討論高質咗好多
隻game仲未摺 想玩添
我當最開頭嗰個A係真賣家 B係得益者
咁之後B可以做A個角色
再開多個分身/同人拆佣做B角色
另一個C出現

咁咪最後裝又有錢又有,又可以洗脫嫌疑?

係我就唔會搏啦 有真道具
用幾個分身ac交易幾次

最後正正當當賣出去換真錢
之後再loop多次 a b c 自己永遠唔會比人知係邊個

你啱 左手交右手真係無得輸
但唔好話破解 依家好似防都防唔到
如果佢轉另一張銀行卡嘅話
B可以聯A一齊呃C
反過黎講
B都可以同C一齊呃A

實在係好難判斷到
夢歷不嬲都係昆狗聚集地
一個不能信
報警報得好

咁b雙向呃人先成立到

都係入唔到錢定點先
如果入唔到錢 可能一直比人用緊黎用cover去呃人 收到錢(個"呀哥")先係真收到錢既人wo

咁多個紀錄都係指緊向ckc個戶口喎
就算佢ac係永遠過唔到數比佢
結論而言 要收錢個班人都係要比個過到戶既ac比受害人
除非佢目標唔係錢(好似樓主fd舉例咁)

如果只係ckc戶口被利用都好 騙徒比ckc個戶口樓主根本就無用 甚至反效果
一黎網上已經多紀錄ckc係呃人ac
二黎 有好多唔同戶口收錢既話 之前更加唔洗不斷用ckc戶口比人過數
昆狗死全家

樓主轉玩英服啦
我地一眾巴打陪番你
依到有post的
我就咁睇

其實Chung ka ching 呢張acc 只係擾亂視線
佢重要send既時候send埋張卡既全相
目的係等C見晒名同號碼 心裏放低戒心
然後B去問A戶口號碼 再畀A既銀行戶口號碼C
留意返 畀第二次所謂阿哥既銀行戶口時 係無影全相
因為A畀B戶口時只係用打字方式

最後C過數係過左去 A戶口
結果A 去check數以為B畀左錢 所以畀裝B
B拎左裝走人
A收到錢走人
C過左數畀A但無拎到任何野
依d應該用8591同支那寶交易先安全
捉唔到佢嘅原因我估係因為佢俾其他人嘅ac你過數,當d資料唔係佢本人就證明唔到佢呃你得到利益。
而如果所謂"阿哥"戶口支有人係佢同黨,但話唔識佢已經冇得搞,除非銀行見唔對路凍結"阿哥"戶口,但都唔一定追得到條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞