「警已報」網上遊戲交易,比曬銀行戶口姓名都呃!

571 回覆
359 Like 77 Dislike
記者朋友
我個朋友佢咁講

上當年我就係a咁賣野比人屈,食左隻死貓,希望a同b交易有證據留低,咁a就冇事

連自己私隱都唔保管好
隻死貓就抵佢食

佢都係放嘢 唔比果啲嘢佢 b點入呀
以為係天才型罪犯
點知呃監坐
屌番2000分開post la
根據ATM card資料估計撚屌係黃大仙人

巴打點睇 求教 真係黃大仙

你銀行卡 頭3個號碼係branch code

正解branch code可以google到,而卡右下角細字係發卡次數
以為係天才型罪犯
點知呃監坐

坐咗幾次都仲呃人
咁撚on9,樓主比人呃反而比人罵蠢,居然唔係罵呃人個個,仲係到幫埋人諗借口點走數拉唔到人etc

on9 比人罵有咩問題,網上騙案又唔係少見,自己係應該要提防。
呃人既比人捉到就抵死,捉唔到味比個勁字佢。除左咁仲可以點。唔通大家求佢回水?
就咁交易返好便宜佢

問題係無得唔交易返
如果你話唔要 一定告唔到 差佬都話48小時睇下有無回覆
人地而家24小時內同你繼續交易 請問你仲有咩法律手段可以制裁到人?
起底還起底 一定係拎返件裝先

樓主 我諗佢應該見到個post笠哂水 最後佢退錢定點
另外下次去網bar 面交啦 你都算好彩

正解branch code可以google到,而卡右下角細字係發卡次數

原來唔係之前巴打們講既天才式犯罪
竟然係真人ac
原來唔係之前巴打們講既天才式犯罪
竟然係真人ac

可能佢係想玩瘋狂報失卡呢
樓豬
屌你佢呀哥同佢唔同姓都睇唔出
佢已經睇透晒
係香港生活 冇錢冇樣冇學歷 坐監好過返工
結果呢 樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞