web developer圍爐區[2]

545 回覆
5 Like 4 Dislike
寫普通website add change delete data

display返data
冇乜特別野
Frontend react都係寫tsx
agger 而家react + node都用TS
戇鳩先用ts
成班唔撚識用變哂anyscript
多obj 個陣 咪用interface/type
不過太多一樣變左好多file
use ts with //@ts-ignore
點睇某些公司開始請中學程度,求其讀個bootcamp就入職既code狗
事實係無乜分別,隨時bootcamp 果個重識得多過讀CS既
junior真係即食熟framework更重要
但前題係要有senior做哂dev planning
d jun熟framework易上手
對公司嚟講仲好
如果cs fg 識algo但要人train先肯學framework
唔係間間公司有呢個空間
有料既人少
但野都要人做
咁各位師兄公司有無類似背景人,我做果間剛啱請左個bootcamp,佢同我講會考兩分,做左成十年裝修走去讀
/a.out

留過
有無諗過人地派膠多
用 ts 嗰陣如果遇上冇提供types嘅js library點算?
google會答到你
sor
我應該問無人做types嘅library會唔會照用喺 ts project?
無問不過佢做野係ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞