『薪火post』BNO 續期資訊(100) 早續早享受,遲續有排受之等到5+1 VISA都可以申請了

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
睇DOC
你直接覆佢哋呢封電郵問清楚啦
當然,唔係你一定投訴!俾咗咁多個人回郵錢喎!
FedEx 門市優惠價$235,網上開戶口上門收再平啲!UPS開戶口上門收唔使$200!兩間都係幾日內簽收,而呢兩日先有位巴打寄speed post兩星期未上機!

全部以上資料由之前各巴絲提供,郵局寄speed post呢期係唔抵而且有慢件嘅心理準備,祝你好運!
係咪90日內要寄文件? 等拎副簽等左成個月都未拎得
Twitter DM佢哋啦,Twitter 管理員比較有啲責任心。
90日內要寄到+佢哋confirm收到

所以
唔該入資料畀錢之前搵定人幫你countersign
否則後果自負,thx
係,過咗期唔係唔得,但有機會轉paper form,填過份表寄去會麻煩啲。
其實都唔明佢等啲乜?俾張副署表人下載,簽完scan返俾佢自己印,連文件一齊寄就係咁簡單!呢位朋友唔得閒咪搵第二個更得閒囉。
thank you多謝解答我既白痴問題
原來簽完scan返都可以? 我仲以為要正本

同一日轉process

係,佢最緊要有人簽咗,是否正本唔重要,最終佢哋都係scan入系統內。補副署表如果用返呢張吉表,都一樣簽完自己掃描再電郵俾PE 。當然你朋友簽完,之後可以留正本俾你備用存檔啦。
你睇清楚佢本嘢寫咩國籍
等PE 發落,你預叫佢簽過或抽查!當然,如果PE 好心另行認證,過你都唔定。
有無紅色都續得,呢本舊bno已係好好證明,留意bno係一世嘅!
thank you
因為佢呢本真係BNO黎
BNO唔一定係紅皮,BDTC亦唔一定黑皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞