『薪火post』BNO 續期資訊(100) 早續早享受,遲續有排受之等到5+1 VISA都可以申請了

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
睇doc
應該差不多了,我啱啱批左
恭喜清,好Encouraging呀 希望在明天
想請問由比左錢到寄文件去uk係咪有90日期限?睇其他網話有時限寄唔到會取消,但睇官方email又無提。
因為個副簽仲未收到本bno, 搞到暫時揾唔到人副簽卡住咗
sorry睇番之前幾個post有人講咗 唔洗理我
唔該咁多位 已課金
23/6 being proceed仲食緊屎
頂住 等得愈耐approve果下愈開心 😅
咁係咪要比多次錢定點處理? 依加過咗個半月,死啦
飛鴿呀
唔知呀,照send俾佢再算
至少真係process緊唔係入左黑洞
唔需要俾多次錢,之前有人試過都係轉paper form啫,填咗交返批咗啦!依家等你樓上失敗絲聯絡後嘅報告了。

你朋友批咗未先?不過你應該考慮盡快搵另一個持指定外國護照朋友幫手簽會穩陣啲。
佢問得你都要俾㗎啦!只不過佢哋好少要問人攞英國護照資料頁,因為佢一撳系統乜都有,所以可能有啲資料你填錯佢哋搵唔到。

成功拎到BNO timeline for ref.

btw 佢話document會分開送

會唔會有track no.睇番?
出件個時會收到 waybill number
會有第二轉DHL既意思?
睇頂置
屋企人同我都係7月8 being processed, 屋企人前日approved, 我都剛剛approved 左
恭喜
我阿姨個份7月10 being processed 希望就到佢
想快d拎返千幾蚊
每出一份件DHL都會畀個waybill number你
感謝回覆
英國復工未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞