『薪火post』BNO 續期資訊(100) 早續早享受,遲續有排受之等到5+1 VISA都可以申請了

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
有第二本就一定follow 第二本去做...
第一本點黎就唔洗care
即係你有現任女朋友就唔會再埋上一任咁
你都係
Yes
有冇問過咩事?
佢自己一本黎
舊時可以將舊PASSPORT未用完期限加落新PASSPORT度
你的申請可能要三個月以上(MORE THAN THREE MONTHS)的處理時間
佢自己一本黎
舊時可以將舊PASSPORT未用完期限加落新PASSPORT度
我都係7月22簽收 咩消息都冇
我12july都喺黑洞
我14july已經printed and sent
佛住系等
其實我寄緊野過去 但等緊BNO number先出到ToR 好似心急左 lol
咁快手? 我重等緊
Application being processed 13 July 2020
Documents received 12 July 2020
Application received 18 June 2020
Application submitted 18 June 2020
無呀等多半個月都無先再算
Passport printed and sent 24 August 2020
Application approved 21 August 2020
Application being processed 14 July 2020
Documents received 13 July 2020
之前幫人副簽
岩岩收到hm office email
要我scan我本bno bio個頁俾佢confirm
好感動
Application submitted 5 June
Documents received 24 July
Application approved 25 August

請問正常嗎?
DHL In Transit
7月22簽收 上星期五doc received
BNO都要 check bio page?少見喎
不過既然問到都要畀,無計
你好彩
想問佢寄本bno比我係會用掛號寄?

因為屋企裝修 驚冇人收件
會唔會之前填錯咗,所以要問你攞個人資料頁?
又唔使太催逼佢哋,裡面少咗人返工都要等一下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞