民主黨將會以民調決定7名議員去留

453 回覆
732 Like 27 Dislike
焗撚住啫
土共連底牌都開埋比你睇講到明會炒你
你捱過一年仲會比你入去玩?

香港民意研究所有一part 係電話抽樣架

佢地有提到立法會任期正式係30/9 完結,所以30/9前有會開(e.g. 健康碼),參加開會唔代表接受加入extend 一年。
講去留方案就講啦
又要喺到R票投留議會
大家可以Facebook search牙tank 王伯羽 Facebook page入面有link click入去做民調
連登仔果然勁,人地企哪一邊都可以鬧
不嬲鬧民主黨係大聲過鬧民建聯
咁大是大非, 個民調實一面倒啦, 咪又佢做囉
組成「二級議會」化解分化毒計,共有10大好處共贏齊探討
https://lih.kg/2162332
呢到有條link,入咗去之後包你爽到-1000 https://lih.kg/2165173 - 分享自 LIHKG 討論區
連登=世界
聽民意->焗撚住啫
唔聽民意->正仆街, 賣香港
同正苦大聲叫價
取消DQ制度 至肯留任
根本完全唔理性
有冇睇教主上利君雅個節目?個d批評既人咪同佢一撚樣
岩呀言詞係好亮麗,好有批判性,中point地屌爆左民主黨,呢樣野係冇人可以否認。
但一問到過去1年做左咩咪又係縮埋一嚿再問佢地如果拒絕委任議會冇人,運動下一步要點做佢就會好厚面皮咁答你問我把撚呀,呢d係泛民諗架
咁即係好方法定壞方法?
上面三位單單打打有咩意思
我係鄺俊宇許智峰,自己離黨走人算啦,仲同佢攬炒咩
以前都無人出來投票,出來嘅都投晒民賤聯我身邊個時啲人連選民都未登記,明明市民應有嘅權利投票都唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞