民主黨將會以民調決定7名議員去留

453 回覆
732 Like 27 Dislike
胡志偉同黃big暈一開始就話唔會俾抗爭派騎劫,又得嗰小貓兩三隻肯同抗爭派傾。人哋屌佢唔係民意授權就話一年後未可以投返,呢d咁撚樣嘅態度都算處理得好?就憑呢幾句就已經可以踢出局啦,仲處理得好
跟民調
唔係跟你
再補充多少少,抗爭係違法達義,但加入臨立會係違法但無達義。呢個係最根本分別。咁你明未。
咪係囉有好處就話不分化係同陣營,搞到你利益就帶頭分抗爭派同非抗爭派,仆街啦
依家有限聚令,隨時揚左比人秋後
梁振英最應棍
啲柒頭真係屎唔擺到入口都覺得係香 智撚障
超 初選羸既同佢地傾咪又係唔撚肯,呢班過氣議員憑咩呀
佢哋冇得救㗎啦
慳返啖氣啦ching
咪憑初選結果囉
唔通憑你
你好似已偷換咗概念,重申一次臨立會違反基本法,懲稅無違反基本法。你依然無解決呢個分別,你講移民一樣係面對有無違憲嘅分別問題。所以無需重覆討論。
藍屍邏輯根本係你唔支持中共政權就走,唔係你阻住佢返工呀。呢句係順手加嫁炸。同你唔endorse政權就移民個邏輯其實係一樣個wow,你唔發覺?

1. 臨立會違反基本法 > 你叫人唔好留
2. 國安法違反基本法 > 我叫人移民係上綱上線,係有問題?
3. 我冇否定你 既"1." , 我既問題係違反基本法係唔係不走不可既唯一理由?
4. 藍屍邏輯根本係你唔支持中共政權就走>係
5. 同你唔endorse政權就移民個邏輯其實係一樣>唔一樣。我係跟你1. 既logic 黎得出2.。如果我係藍屍邏輯, 你都係。
泛民唔跟,泛民fans就會質疑佢哋接受委任嘅理據,咁我哋就可以connect埋呢部份人
唔通跟你咩 兒登著名首席販民PR議助AKA帶風向專家
咁佢地真係想留呀MA
反對聲音大咪做民調囉
咩事姐
屌唔好下世先黎話民調
係要全世界不分光譜都開聲屌先出黎做
洗唔洗奶埋佢地袋底呀?
要選民去求返班議員轉頭都有嘅
一開頭班撚樣放哂風話要留任架唔好扮哂尊重民意
所以我覺得入去達到對義
你覺得達唔到

討論應該based on 呢度

違唔違法唔洗再講,因為我agreed 違法
咁想問下佢地有無聯同其他初選羸既出黎傾呀?定係求鳩其派左個代表去個會議到講立場就算呀??屌你老母仲兜,明明泛民班撚樣自己公開聲名話留,呢幾日比人屌到仆街先話跟民調,如果真係咁尊重選民既話就第一句就話跟民調啦
我屌你老母啦,唔係啲人咁屌法佢哋一早圍內傾實無視民意堅決接受委任啦!
黃碧雲話冇佢帶領,你地成班黑暴仲飲緊鉛水啊幾撚偉大
組成「二級議會」化解分化毒計,共有10大好處共贏齊探討
https://lih.kg/2162332
依啲係你屈
我俾人屈盲泛粉
但我一早支持拒受委任
我都想公投
今次公投臨立會
下次就公投臨時政府
再下次就公投主權前途
不過飯民驚北京話公投等如港獨
無膽搞公投,講都唔敢講
會唔會自己做馬決定留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞