[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

喂你日日都初四咁樣 唔掂架喎

有咩幫到你
There's a huge argument between Jose Mourinho and Manchester United medical department on Aon Training Complex yesterday.

United's medical department suggests Phil Jones and Chris Smalling shouldn't rushing back to the matches on April due to their long term injury record and recovery progress. But Mourinho hold a contrary opinion against team doctor and said both of United defenders should be available on Manchester derby if they have "crazy mentality".

摩狗痴撚線

無人用係到發惡都無用架 有crazy mentality就無事架?
到時再傷多錢重邊個負責 摩佬真係痴線

幾時有摩佬拍手gif睇?

第一季就吵大獲

寧願迫傷兵落場都唔用你 反省下

右閘防中都夠人 唔用我可以理解
但唔用t仔講唔通囉

有咩幫到你

講定先: 摩佬幾時死
諗番起曼聯兩隊死敵

阿同利既前icon owen同rvp都係曼拎生涯第一個英超

真係好撚爽

有咩幫到你

又想講女 死返出去自己開post啦

有咩幫到你

教又教過 又唔去做 點幫你姐
諗番起曼聯兩隊死敵

阿同利既前icon owen同rvp都係曼拎生涯第一個英超

真係好撚爽

謝4唔肯黎 所以。。。

有咩幫到你

yes 轉頭又比人屌

有咩幫到你

yes 轉頭又比人屌

講返曼聯啦
曼聯只要贏哂2場就可以壓過死猁狗!!!

有咩幫到你

yes 轉頭又比人屌

講返曼聯啦

你憑咩講呢句

和晒都難 仲要嬴晒

有咩幫到你

yes 轉頭又比人屌

講返曼聯啦

你憑咩講呢句

有女就講乜春都有資格

有咩幫到你

yes 轉頭又比人屌

講返曼聯啦

你憑咩講呢句

和晒都難 仲要嬴晒

DADDY 遇強越強

和晒都難 仲要嬴晒

DADDY 遇強越強

遇強越傷就真
又搞鳩軍醫

咁rojo 大傷真係關軍醫事
軍醫話佢ok,唔夠幾分鐘就收左皮
你可以話rojo自己要踢,但軍醫應該判斷到應唔應該比佢死頂
曼聯
又搞鳩軍醫

55...如果無表面傷, 係咪軍醫真係可以1分鐘判斷到?
rojo 自己話ok
又搞鳩軍醫

人地都唔係因為呢件事同軍醫嘈......
又搞鳩軍醫

人地都唔係因為呢件事同軍醫嘈......

條友都九唔搭八
又搞鳩軍醫

55...如果無表面傷, 係咪軍醫真係可以1分鐘判斷到?
rojo 自己話ok

通常軍醫都係問下佢有無事
有事就睇情況 噴下野 真係唔得先換
邊有可能幾分鐘就知道好大件事
求下大家唔好再係到講女
就係冇女先入黎講波麻醉自己呀
求下大家唔好再係到講女
就係冇女先入黎講波麻醉自己呀

Yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞