[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
話時話
摩佬好似無用過griezmann 呢類鋒

如果話基仔似以前嘅朗隊
幾年前嘅老豆已經想同朗隊合作
應該有下準備 想試下

差九皮啦,朗隊以前真係世三嚟

基仔就真世三 朗隊攞過金球獎第三名未?
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

朗隊啲波底真係得啖笑 見佢啲第一時間成日比到個波彈起咗 護波又廢 控波又控甩腳 真係唔明佢點解立足到咁多年 全部英撚都係又貴又廢
話時話 連尼住最近做過咩俾人圍屌
買基沙文真係意味住馬褔唔使踢

咁多條戰線,點都要買返個有class既

講真無睇過基沙文係西甲點踢
佢係踢法/角色定位係咩

可以做埋波 , 有時有 kill pass

佢就真係前場自由人啦 要前插有前插 要做波有做波

xxxxx: 通常全隊最勁會做自由人
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

邊個時代朗隊呀
8號連美斯都被屌打

8號個期美斯係邊
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

邊個時代朗隊呀
8號連美斯都被屌打

8號個期美斯係邊
個陣好似仲係朗甸盛世
卡卡就黎盛世
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

朗隊啲波底真係得啖笑 見佢啲第一時間成日比到個波彈起咗 護波又廢 控波又控甩腳 真係唔明佢點解立足到咁多年 全部英撚都係又貴又廢

真心咩 朗隊後生勁到唔識形容喎ching

打機係勁嘅
當年winning用佢加費托做前
基沙文係好識同隊隊友 配合既球員
傳波 走位 直線 埋門都好好
不過唔夠突破能力 同 遠射
Robben micki Ribery 呢d就算1 on2都好大機會食到
Cron msn唔洗講
所以真係黎都唔好太期望佢做到救世主
隊波踢得唔好時 佢都會表現差 一個團隊合作型球員
巴洛迪係咩類型?

lkk 而家英超神射証明哂自己
我既話 .. lkk 好似風險細d
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

10/11好似第5
前鋒 中中(同靴拉輪換) 中堅 龍門都會買
其實年年都買幾多人下 係咁入同出
V92 d人都清得7788
Robben micki Ribery 呢d就算1 on2都好大機會食到
Cron msn唔洗講

有mk 有hehe 有普巴 有mata 其實我唔擔心
係差多個正前峰
基子 做影子好似最好
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

所以先唔明點解後生咁勁 但近三四年可以打到咁 後生個時完全睇唔出波底咁廢 可能有速度補救得返?
其實買前鋒都係頂住檔既姐
論潛力 最好都係福仔
買基沙文真係意味住馬褔唔使踢

咁多條戰線,點都要買返個有class既

講真無睇過基沙文係西甲點踢
佢係踢法/角色定位係咩

可以做埋波 , 有時有 kill pass

佢就真係前場自由人啦 要前插有前插 要做波有做波

xxxxx: 通常全隊最勁會做自由人

咪hey 0啦
話時話

如果話基仔似以前嘅朗隊
應該有下準備 想試下

所以先唔明點解後生咁勁 但近三四年可以打到咁 後生個時完全睇唔出波底咁廢 可能有速度補救得返?

有冇睇黑木J文?琴日先放左上黎,冇睇可以爬文
Cron msn唔洗講

係差多個正前峰
基子 做影子好似最好

如果買基沙文 朗隊馬達mk起碼要走一個啦 馬仔生生性性既話應該留到隊
論潛力 最好都係福仔

唔係頂檔架
大佬 一隊波唔可以得一個前鋒架嘛 你估中遊隊一人當家咩
唔講佢年紀仲細 一年60場波咁濟
下年打到佢死個陣 到時你地成班話輪換啦輪換啦輪得邊個
唔覺青訓家下有咩好前鋒
Cron msn唔洗講

係差多個正前峰
基子 做影子好似最好

如果買基沙文 朗隊馬達mk起碼要走一個啦 馬仔生生性性既話應該留到隊

朗隊好大機會啦
理性啲諗
人地西班牙人,想踢返西班牙踢波都好正常
前鋒 中中(同靴拉輪換) 中堅 龍門都會買
其實年年都買幾多人下 係咁入同出
V92 d人都清得7788

P仔下年可以留隊試下呀
不過依家佢定位係咩
另外普巴 hehe 一定要有sub
卡神接班人呢個問題 最近好似冇咁迫切
始終打法唔同左 要嘅人類型又唔同左
論潛力 最好都係福仔

唔係頂檔架
大佬 一隊波唔可以得一個前鋒架嘛 你估中遊隊一人當家咩
唔講佢年紀仲細 一年60場波咁濟
下年打到佢死個陣 到時你地成班話輪換啦輪換啦輪得邊個
唔覺青訓家下有咩好前鋒

咁咪姐係輪換頂檔
始終都係培育福仔馬仔擔旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞