[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Kroos, Varane, Isco, Bale

任你鍠狗揀兩個加30m換DDG

錢就唔撚駛喇 我地曼連大撚把

講咗俾佩雷斯聽未 ?
其實都冇咩人反肥西
只係睇佢肯唔肯少啲出都留隊啫

其實大把人反 只係唔敢講
屌你老味 落街食飯見到有人印lin

sick ball,印lin通常型棍子

你好似印左shaw

迷lin都唔印lin 可恥

利申 唔係印文沙

下年一齊印?
其實都冇咩人反肥西

反月巴唔撚易

你好似印左shaw

利申 唔係印文沙

下年一齊印?

印文沙貴撚到,呃錢嘅

你好似印左shaw

利申 唔係印文沙

下年一齊印?

毒瘦撚 膊頭冇咁橫
今年都係印pogba咋
其實都冇咩人反肥西

口裡說不咋

朗隊啲波底真係得啖笑 見佢啲第一時間成日比到個波彈起咗 護波又廢 控波又控甩腳 真係唔明佢點解立足到咁多年 全部英撚都係又貴又廢

真心咩 朗隊後生勁到唔識形容喎ching

所以先唔明點解後生咁勁 但近三四年可以打到咁 後生個時完全睇唔出波底咁廢 可能有速度補救得返?

因為佢好少hold ball
以前主要係走射/撞射/first touch傳直線/接應直線

同期有好多人幫佢hold ball
長老,cron,tevez,hea碧

因為朗隊唔洗點用腦踢波
你隔離係史長老控住個場 有c ron幫你拉一兩件 剩係衝下搶下撞下 屈下體能都夠
後期佢做前鋒果期還好 靠佢派牌嚇撚死人

今季有得出個陣畀波唔差喎
當然你唔好拎佢同mata hehe個啲西班牙人比啦

朗隊而家打後備 做輪換認真ok
支持永續朗隊
但必然正選就不了

好似上星期咁,對弱隊打快車嗰陣正選出下都冇乜所謂啦,有時2回合制嘅盃賽首回合贏左次回合又可以出下

朗尼個情況未同細哨個啲好似囉, 後生踢波時球感好, 體能又fit未爆上黎, 以前肥仔啲控波護波都好好, 踢咩位都有表現, 老左受傷多左球感狀態唔好, 未搞成咁。
後生睇唔到朗尼波底廢?
唔撚係掛
Jose confirms Pogba out of Manchester derby. Herrera and Valencia both fit.
https://twitter.com/ManUtd/status/857225351973437442

Mourinho says Valencia is ready to return for #MUFC on Thursday. Asked if Pogba and Herrera are fit, the boss replied: "Paul no, Ander yes."
摩狗真係自己攞黎
有文西佢換唔換
妹妹踢足120分鐘贏緊都唔比佢抖下
真心ON9
反正好來好去 朗尼 留後備 出 還可以博佢閃一兩下 反正錢 我曼 不缺
最緊夏季買要突破 出波 嫁翼鋒 英超都是唯快不破
Jose confirms Pogba out of Manchester derby. Herrera and Valencia both fit.

跟住聽晚正選打足 90 分鐘
摩狗真係自己攞黎
有文西佢換唔換
妹妹踢足120分鐘贏緊都唔比佢抖下
真心ON9

講得好

跟住聽晚正選打足 90 分鐘

希望佢打到切爾達就心滿意足
華 拜 blind 梳

靴 爆
Mk. 馬 羊

華 拜 blind 梳

靴 爆
Mk. 馬 羊

冇妹妹可能反而仲好
一陣俾哥狗重點攻擊仲死
妹多兩下sane已經偷左個波
華 拜 blind 梳

靴 爆
Mk. 馬 羊

冇妹妹可能反而仲好
一陣俾哥狗重點攻擊仲死

次次都咁講架啦 結果仲衰
     清新

華西 baileys 華拉尼 Mendy

Bakayoko hehe 阿妹

基沙文  b.朗

巴洛迪/達仔/盧卡古/尼馬 4 揀 1 , 買晒先
華 拜 blind 梳

靴 爆
Mk. 馬 羊

卡換走 入朗隊 同爆換位
華 拜 blind 梳

靴 爆
Mk. 馬 羊

冇妹妹可能反而仲好
一陣俾哥狗重點攻擊仲死

次次都咁講架啦 結果仲衰

上次夠俾KANTE重點攻擊
但普巴避重就輕 D波快黎快去 簡簡單單 引走KANTE
上面話冇妹妹果個都on9
冇左佢邊個爭頂 同人身體對抗
上次打車佢同hehe搞掂左人地兩個
我地贏波
後生睇唔到朗尼波底廢?
唔撚係掛

睇到16-23歲, 月巴勁過普巴十鳩幾萬倍
唔g 牙普勁唔勁到十年呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞