[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
馬體會當家射手基沙文在社交媒體發佈了他的「終極隊伍」最佳11人陣容,集合現役及退役精英球員,當中包括有皇馬球員,但馬體會球員未能佔一席位。

基沙文以Snapshot公開了他的FIFA17終極隊伍(Ultimate Team)最佳陣容人選,這名法國前鋒排出了5-3-2陣式,當中有七名現役球員,但不包括他自己。陣容中有四人曾效力曼聯,三人曾效力車路士。

馬體會當家射手基沙文在社交媒體發佈了他的「終極隊伍」最佳11人陣容,集合現役及退役精英球員,當中包括有皇馬球員,但馬體會球員未能佔一席位。

基沙文以Snapshot公開了他的FIFA17終極隊伍(Ultimate Team)最佳陣容人選,這名法國前鋒排出了5-3-2陣式,當中有七名現役球員,但不包括他自己。陣容中有四人曾效力曼聯,三人曾效力車路士。

三巴入面,伊巴重傷,妹巴場場出季尾踢到殘
笑到最後嘅都係月巴
唔通今晚真係要

你唔係覺得自己燈到 所以每次開波個日都打呢句野呀?
啲人傷到咁樣鏝都贏唔到就食屎啦
快d推爆個poat一陣柒左好嘔心
快d推爆個poat一陣柒左好嘔心

Pish
唔通今晚真係要

你唔係覺得自己燈到 所以每次開波個日都打呢句野呀?

ggwp mode
請問今晚月巴會唔會又驚世倒掛救全家?

半埸笠射

半埸笠射

後場倒掛笠射

死球後場倒掛笠射
我真係諗唔明呢兩條藥煲到底平時做乜撚

其實真係幫唔落 好地地兩條友踢國際賽傷撚左 平又唔穩定又傷

仲要係自己練緊果時傷都可以傷咁耐

最on9咪哩樣 踢9隔離隊個d自己傷就話 傷撚完自己人跟住自己整傷埋 沒有最on9只有最on9

摩佬立場黎講佢要搵人同佢搏命
佢屌柒兩條友都正常, 雖然係不近人情d

呢兩條撚樣 成日踢鳩傷自己友都算
仲傷埋自己
擺佢地係到係多兩個英藉 但都阻住中堅位
清又唔係 唔清又唔係
最好清一件 買一個穩定既中堅 搞掂
jones 同 smalling 嗰時真係好有後浪feel
成個感覺都係rio 同 vidic 既接棒者咁

點估到咁樣

我最估唔到屎波起左都可以跌番

仲要跌突左⋯

條友又唔係矮, 仲好似話有D速度
淪落到咁

短距衝刺全隊最快呀

跑40yard 快過華西馬仔
但平時見佢轉身又唔係特別快咁

半埸笠射

後場倒掛笠射

死球後場倒掛笠射

對手開角球係自己禁區倒掛笠射

點估到咁樣

仲要跌突左⋯

淪落到咁

短距衝刺全隊最快呀

反應慢
摩連奴對周四的比賽仍然抱有信心:「我們正在為非常重要的東西而努力戰鬥,隊中球員依然充滿鬥志,他們不止願意付出額外的努力,而且表現得很團結。球隊周三的操練定於下午3時,當我上午10時半到達訓練基地時已經看到部份球員在努力練習,這就是他們的鬥志。」

邊個1030 到
摩連奴對周四的比賽仍然抱有信心:「我們正在為非常重要的東西而努力戰鬥,隊中球員依然充滿鬥志,他們不止願意付出額外的努力,而且表現得很團結。球隊周三的操練定於下午3時,當我上午10時半到達訓練基地時已經看到部份球員在努力練習,這就是他們的鬥志。」

邊個1030 到

文沙 福仔 連仔 月巴

邊個1030 到

jones, 屎波, ibra

漏咗Rojo
上網見到話HeHe傷ankle,求證

Slight doubt

邊個1030 到

文沙 福仔 連仔 月巴

真唔真
朗隊帶住班細既

點估到咁樣

仲要跌突左⋯

淪落到咁

短距衝刺全隊最快呀

反應慢

佢最大問題係個腦囉

邊個1030 到

1500 隊長仍在炸魚柳 準備下午茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞