[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
上面的人真係可以唔要,一個好的龍門真係好難搵,真係唔想DDG走

真係好睇佢自己點諗

30歲先去都唔遲啦

擺到明係佢條女

陣間過到去好似法比仔咁既下場

有咁既可能 留喺曼到做神龍咪幾好,賤種班fans癲過曼班fans好多
上面的人真係可以唔要,一個好的龍門真係好難搵,真係唔想DDG走

真係好睇佢自己點諗

30歲先去都唔遲啦

擺到明係佢條女

有咁既可能 留喺曼到做神龍咪幾好,賤種班fans癲過曼班fans好多

點似我地曼連大家庭

真係好睇佢自己點諗

30歲先去都唔遲啦

擺到明係佢條女

點似我地曼連大家庭

ddg去皇馬就做25仔俾馬體會hi到永遠
Congrats to that fella Varela, who's just helped Frankfurt to the DFB Cup Final!
resource: http://www.kicker.de/news/fussball/dfbpokal/spielrunde/dfb-pokal/2016-17/spieltag.html
就算咩成績 摩佬+哥狗至少下季仲教緊雙曼

真係好睇佢自己點諗

30歲先去都唔遲啦

擺到明係佢條女

點似我地曼連大家庭

ddg去皇馬就做25仔俾馬體會hi到永遠

如果摩連奴話佢依家仲未比得上雲達沙,ddg會唔會打多幾年?

Congrats to that fella Varela, who's just helped Frankfurt to the DFB Cup Final!
resource: http://www.kicker.de/news/fussball/dfbpokal/spielrunde/dfb-pokal/2016-17/spieltag.html

華利拿有出頭天啦

要都要isco+kroos 好撚勁喎Isco

唔係傳話要換莫拉達同華拉尼咩??

蝗好似想用占士+個中堅換 好似係~

太多攻中,不了

有占士你就想

現實係得40m euro

4000萬 不了

4千
曼聯洗廁所果個跌都跌左

4千就梗係啦
巴洛迪, 基沙文, 盧卡古, 達仔, 尼馬, Mbappé

有冇漏 ?

有冇漏 ?

要基沙文同盧卡古is Ok

有冇漏 ?

基沙文+中堅

有冇漏 ?

打442
其實打4411既話 基沙文好岩洗

有冇漏 ?

打442

盧卡古打最前幫基沙文開路

有冇漏 ?

打442

佢好似唔識做支點

有冇漏 ?

打442

佢好似唔識做支點

吾系掛

華利拿有出頭天啦

好跑姿

原來都24歲了
有供應 馬仔 把握力絕對強

有冇漏 ?

打442

佢好似唔識做支點

買基沙文真係意味住馬褔唔使踢
買基沙文真係意味住馬褔唔使踢

咁多條戰線,點都要買返個有class既

有冇漏 ?

打442

佢好似唔識做支點

吾系掛

所以我先覺得 morata > lukaku
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞