[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
靴里拉說:「在我來到這的三年或兩年半之前,我永遠不會忘記那一天,歐霸盃我跟隨畢爾包來到奧脫福對陣曼聯。我們都很開心,因為我們來到了英格蘭最大歷史最悠久的球場。這裡的球迷欣賞過最好的足球,見證過很多冠軍,看過很多偉大的球員。」

「我記得開賽前,我們在做熱身時,我看到了整球場的宏偉。我想要是每週末能在這些球迷面前踢球,那該有多好啊!我沒對任何人說過這個想法, 因為我當時還在為畢爾包效力。那天我踢了一場好比賽,也許是我生涯最佳表現之一。我們在奧脫福3-2擊敗了曼聯。」

「那天,我對自己說,也許有一天,我會穿上曼聯的波衫在奧脫福踢球。再次踏上奧脫福的那一天,我已經是曼聯的一員了。季前熱身對陣華倫西亞,等待了一個漫長的夏天,我終於為曼聯出戰了,感覺太美了。」

值得一提的是,在《鏡報》發起的球迷調查中,有多達91%的球迷支持靴里拉成為曼聯的下任隊長

英文source
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-star-ander-herrera-10294908

真曼子 可否不要老?
一個個真曼子老去 朗隊 卡膠 羊 華西 馬達 hehe
依家有幾多個係真曼子(唔計福仔 另外件垃圾唔好提)

福仔真係真獌 好有機會做下個Giggs

下個朗隊ok?
屌你老味 落街食飯見到有人印lin

sick ball,印lin通常型棍子

你好似印左shaw

打比冇靴里拉冇普巴
準備炒車啦開個咁既topic
法國好多師兄討論緊我 我一早決定左下個暑假黎 有咩好擔心
靴里拉說:「在我來到這的三年或兩年半之前,我永遠不會忘記那一天,歐霸盃我跟隨畢爾包來到奧脫福對陣曼聯。我們都很開心,因為我們來到了英格蘭最大歷史最悠久的球場。這裡的球迷欣賞過最好的足球,見證過很多冠軍,看過很多偉大的球員。」

「我記得開賽前,我們在做熱身時,我看到了整球場的宏偉。我想要是每週末能在這些球迷面前踢球,那該有多好啊!我沒對任何人說過這個想法, 因為我當時還在為畢爾包效力。那天我踢了一場好比賽,也許是我生涯最佳表現之一。我們在奧脫福3-2擊敗了曼聯。」

「那天,我對自己說,也許有一天,我會穿上曼聯的波衫在奧脫福踢球。再次踏上奧脫福的那一天,我已經是曼聯的一員了。季前熱身對陣華倫西亞,等待了一個漫長的夏天,我終於為曼聯出戰了,感覺太美了。」

值得一提的是,在《鏡報》發起的球迷調查中,有多達91%的球迷支持靴里拉成為曼聯的下任隊長

英文source
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-star-ander-herrera-10294908

希望hehe遲下可以進化到modric咁勁

你好似印左shaw

迷lin都唔印lin 可恥

利申 唔係印文沙
打比冇靴里拉冇普巴

留力歐霸好過啦

Confirm 出唔到呢兩個?
打比冇靴里拉冇普巴

留力歐霸好過啦

Confirm 出唔到呢兩個?

睇返話普巴 muscular injury
Hehe ankle injury(聽日可以出)
馬達最早要6.1號先出返
Jones smalling 5.14號出返
靴里拉好大機會出唔到
要睇軍醫判斷

英文source

真曼子hehe
聽晚睇爆carry中場
靴里拉好大機會出唔到
要睇軍醫判斷

出唔到就算喇,唔好格硬出
靴里拉好大機會出唔到
要睇軍醫判斷

寫左話slight doubt 應該出到
鏝城聽日基本全部都可以出...
7個有5個都寫slight doubt
靴里拉好大機會出唔到
要睇軍醫判斷

施華都出到?
打3後衛死守啦, 和波都可以接受

繼續不敗

繼續不敗

首先你要有3個後衛

和波無壞,依然失少猁狗1分
但鏝呢排咁撚廢,唔贏佢對唔住自己
靴里拉好大機會出唔到
要睇軍醫判斷

daddy最叻出口術
slight doubt = 聽日全部正選
冇89m又冇hehe咪即係睇卡神拍爆炸
靴仔前2 年出得咁少真係好on9
咁都無正選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞