[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
James Ducker/Telegraph have been reporting that United wanna drop £40m on Eric Dier.

掟4000萬簽戴亞

費Sir講過好辛苦先係利維手上買到卡膠同貝碧
而家仲要未來隊踢得仲好過獌 肯定難買到仆街 單用錢解決唔到

聽聞佢係未來隊無得出,出係都打中堅,但係佢最想踢防中位

佢中堅d膠多到
就算防中都唔見得好好
40m,on9先買
左羊右華年紀大由雙翼打到變雙閘,既實用又感動

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

依家D 90後完全無人接到班打翼

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

好感動 原來咁多人中意羊仔
Btw 依家打翼全部變哂內切 唔落底出波
下下有咁多位比你切咩屌
大米成個艾斯派古達咁都比你地屌

佢靚仔已經夠, 守波個基本功又好, 同埋意大利人不嬲大器晚成, 29, 30先見高鋒, 未撚賣佢呀摩連奴
James Ducker/Telegraph have been reporting that United wanna drop £40m on Eric Dier.

掟4000萬簽戴亞

佢中堅d膠多到
就算防中都唔見得好好
40m,on9先買

用文西好過啦
買oblak啦堅勁

馬體會出神龍神鋒

當馬勁啲 18歲 又高
練多3幾年 等保方退佢就上top3
一場手足😷

😞

🚗💨💨 ❌☠️

掟4000萬簽戴亞

佢中堅d膠多到
就算防中都唔見得好好
40m,on9先買

用文西好過啦

連迷文西既都話唔好比佢打中堅
你地班人係咁叫佢打中堅

大米成個艾斯派古達咁都比你地屌

佢靚仔已經夠, 守波個基本功又好, 同埋意大利人不嬲大器晚成, 29, 30先見高鋒, 未撚賣佢呀摩連奴

認同
根本就係我曼防守最好嘅閘

掟4000萬簽戴亞

佢中堅d膠多到
就算防中都唔見得好好
40m,on9先買

用文西好過啦

你地班人係咁叫佢打中堅

打防中呀...

掟4000萬簽戴亞

佢中堅d膠多到
就算防中都唔見得好好
40m,on9先買

用文西好過啦

你地班人係咁叫佢打中堅

打防中呀...

佢當年係未被朗隊通渠

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

老老實實,我對D 獨食翼真係幾反感
除非佢打到牙朗咁可以直接入波,唔係就望下隻閘La
人地咁辛苦衝上黎睇你扭失
迪比我屌你老母
曼連贏果2場, 成隊fifa升到皇馬咁

曼聯係fifa不嬲數值都超好

fifa 福仔owen 咁撚樣
細緊直情世界級

真人都全世界top5

基沙文下年咁變第一

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

迪比我屌你老母

其實今季既馬仔都係
咁既天氣

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

迪比我屌你老母

其實今季既馬仔都係

大半時間係
朗隊打翼都好過佢
上場好返D,希望唔係虛火

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

迪比我屌你老母

馬仔 shaw成日衝上黎 條仆街死都唔傳
真係要比人屌下先得

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

迪比我屌你老母

其實今季既馬仔都係

大半時間係
朗隊打翼都好過佢
上場好返D,希望唔係虛火

朗隊打咩位都好架喎

意大利個佩連都ok呀 依家先24歲,仲好靚仔

打機用過下
又係比保方阻住上唔到位嘅一人

前幾年已經話係保方接班人,依家已經變左當拿隆馬

如果我地買到當馬
祖記應該買佢接班嘅
如果打得唔差 祖記應該唔會硬要當馬架啦
唔似賤種

蝗真係咩都搶

佢地行會員制
唔買星下次選主席分分鐘無得做
唔夠咪夾銀行科水囉

有季打包卡卡同c朗 賣埋轉播比銀行

果陣買拖舟 費高 玩分期付款
大米守人真係好勁

費SIR買
打開英超

真係好早就睇好佢地

下下有咁多位比你切咩屌

迪比我屌你老母

馬仔 shaw成日衝上黎 條仆街死都唔傳
真係要比人屌下先得

所以我唔明依家D 領隊諗乜
你唔玩Overlap打乜鬼4後衛
不如三後衛,由前面果D 自己去哂算啦
迪比果期真係浪費哂羊,梳,盲
a貨米蘭幾時有輸出過好野

卡卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞