[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
喜鵲升班  下季賓 sir 上埋嚟玩

ho see ho see

sir你老母

點呀 係咪又要叫賓狗 先啱規格呀?

肥賓啦

賓仔啦
老豆一年最多買三四個
前鋒中堅一定買
買多隻翼
最後應該要買龍頂ddg

睇下DDG走唔走先啦
個個quota好想要黎買Semedo接華西班

咁多閘
老豆用伊雯都用到殘

咁又唔好咁講
睇下今年啲閘 老豆都唔會死出華西
況且華西有咁上下年紀 下年剩幾多冇人知
佢留得越耐當然越好 但接班問題唔可以忽視
趁早買定人等佢適應英超呢?仲有你唔買就今個夏天預左呢件比人搶走
仲有你唔係諗住大米接下嘛?文西呢,就預佢打防中嘅

老豆咁鐘意用黑腸防中,都唔比多d機會文沙
隨時好似妹妹咁嗌走
山P套新劇幾好睇

邊套
山P套新劇幾好睇

邊套

同龜梨和也有套 我是你命中註定的人
老豆一年最多買三四個
前鋒中堅一定買
買多隻翼
最後應該要買龍頂ddg

睇下DDG走唔走先啦
個個quota好想要黎買Semedo接華西班

咁多閘
老豆用伊雯都用到殘

咁又唔好咁講
睇下今年啲閘 老豆都唔會死出華西
況且華西有咁上下年紀 下年剩幾多冇人知
佢留得越耐當然越好 但接班問題唔可以忽視
趁早買定人等佢適應英超呢?仲有你唔買就今個夏天預左呢件比人搶走
仲有你唔係諗住大米接下嘛?文西呢,就預佢打防中嘅

老豆咁鐘意用黑腸防中,都唔比多d機會文沙
隨時好似妹妹咁嗌走

唔算冇機會嘅
係垃圾時間姐
不過阿樹都試過啦 睇定啲先啦
賓賓一生不得志
山P套新劇幾好睇

邊套

木村文乃好正
山P套新劇幾好睇

邊套

木村文乃好正

又講女...
今晚踢定聽晚踢?
今晚踢定聽晚踢?

聽晚

邊份報呀今次又
我正係睇到sky sports 話基沙文係我曼想要既種類

France Football...
Red Cafe度睇番黎
打下飛機過陣癮

50m euro呢個價錢ok既
但係最需要唔係佢

Yes 要解決前場入波問題先係最大問題
如果今季有當年既vps 一早拎緊冠

下年咪有基沙文囉
搵埋近排傳得好行嘅Belotti打飛機先
不過依家諗落 Belotti 如果£50M左右都要得過嘅 多就不了 想當年大米都係£1XM就係拖連奴黎我地度 意甲前鋒又貴極有限 除左西瓜

Bernardo Silva?同馬達米希撞晒位喎

西瓜以前就值
係意假踢養生足球肚腩都現埋

Belotti好大隻播
不過50m盡啦諗落

sir你老母

肥賓啦

賓仔啦

唔係爵士先叫Sir嘅咩,賓咩sir姐

sir你老母

你都痴撚線
佢同費sir咁大牙齒印
又真痢子咁憎曼聯
你不如叫689梁sir

sir你老母

肥賓啦

賓仔啦

成個球壇叫得呀sir嘅人唔多
連雲爺爺都未夠班架好似
巴打竟然叫肥賓阿sir

sir你老母

肥賓啦

賓仔啦

成個球壇叫得呀sir嘅人唔多
連雲爺爺都未夠班架好似
巴打竟然叫肥賓阿sir

死肥賓都叫啊Sir

50m euro呢個價錢ok既
但係最需要唔係佢

下年咪有基沙文囉
不過依家諗落 Belotti 如果£50M左右都要得過嘅 多就不了 想當年大米都係£1XM就係拖連奴黎我地度 意甲前鋒又貴極有限 除左西瓜

西瓜以前就值

Belotti好大隻播
不過50m盡啦諗落

Belotti正既
如果車阿都要一定要搶番黎
落入轟手上一定好撚強

意假啲人真係信唔過 唔驚佢係第二個音樂比利咩

下年咪有基沙文囉

西瓜以前就值

Belotti好大隻播
不過50m盡啦諗落

Belotti正既
如果車阿都要一定要搶番黎
落入轟手上一定好撚強

意假啲人真係信唔過 唔驚佢係第二個音樂比利咩

西瓜呢種前鋒對廢隊走個靚位執下雞就得姐 啲後衛快少少硬淨啲都收佢皮 佢都值9000萬妹妹起碼兩億啦 要不是佢美欺晨早捧多幾個盃啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞