[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

屌你老母
6月想去搵佢了

Long d好易散 拍唔長

so far 捱左一年了

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

一係迷連 一係條女 你揀冰樣?

Lin得一個 女無左可以有下一個

迷連=年青有為,通常好多女埋身,迷福=中學雞,心智未成熟

唔通平時笑你考極都fail呢啲野又要出去開po講咩

系 你條女係外國日日夜夜同洋腸扑野無理由講到成個公海都知

屌你老母
6月想去搵佢了

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

淡左 唔適合 拜

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

迷羊=老屎忽,藍絲
車就今晚失分就好笑

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

連=痴住個偽世界第一中場狐假虎威 福=跟住個世界第一前鋒虛心學習

Ex兩年就散左

衰咩,有冇帽?

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

迷羊=老屎忽,藍絲

Yes

衰咩,有冇帽?

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

迷羊=老屎忽,藍絲

Yes

駁吾刀
依家d 90後搞亂曼聯

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

迷羊=老屎忽,藍絲

Yes

駁吾刀

收皮啦,你毛都未生齊返去坐啦

迷連同福都低汁
迷羊就唔同 大把世界

迷羊=老屎忽,藍絲

Yes

駁吾刀

迷羊既男人好撚吸引 就算做咩都好搞笑
依家d 90後搞亂曼聯

Yes
依家d 90後搞亂曼聯

我10後架
There's a huge argument between Jose Mourinho and Manchester United medical department on Aon Training Complex yesterday.

United's medical department suggests Phil Jones and Chris Smalling shouldn't rushing back to the matches on April due to their long term injury record and recovery progress. But Mourinho hold a contrary opinion against team doctor and said both of United defenders should be available on Manchester derby if they have "crazy mentality".

摩狗痴撚線

無人用係到發惡都無用架 有crazy mentality就無事架?
到時再傷多錢重邊個負責 摩佬真係痴線

幾時有摩佬拍手gif睇?

第一季就吵大獲

寧願迫傷兵落場都唔用你 反省下

右閘防中都夠人 唔用我可以理解
但唔用t仔講唔通囉

屌 見到果兩條友比我都想屌啦
佢兩個都唔知有乜撚野貢獻
依家d 90後搞亂曼聯

我10後架

7 歲 ?
依家d 90後搞亂曼聯

我10後架

7 歲 ?

系 小二數學好撚難
不如下個post叫「血洗曼徹斯特」

Hehe表示幫包包作客第一次黎Old Trafford 時已經成為真曼
不如下個post叫「血洗曼徹斯特」

Manchester is red
垃圾猁首歌聽返真係神作
依家d 90後搞亂曼聯

我10後架

7 歲 ?

系 小二數學好撚難

小二就咪學人講粗口專心坐暖張bench佢
山P套新劇幾好睇
曼聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞