[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
無女嘅手足不如講下點充實自己

迷盲

高汁

J朗隊球皇片

魚拉突
其實whoscored 球員數據同評分有冇參考價值?
妹妹幾高分 連盲同大米都唔差

whoscored 淨係計正面野,
普巴傳十球, 但失十球, 佢只會傾向成功果邊
好多場d無名英雄助攻助守, 都係得6.幾分

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/paul_pogba/641/641/2710/0/p|premier_league/2016/2017/ander_herrera/641/641/1538/0/p#interceptions/blocks/clearances/goals_scored/assists/total_passes/successful_passes/total_score#90

邊個話無名英雄會低分?

http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2016/2017/paul_pogba/641/641/2710/0/p|premier_league/2016/2017/ander_herrera/641/641/1538/0/p#interceptions/blocks/clearances/goals_scored/assists/total_passes/successful_passes/total_score#90

邊個話無名英雄會低分?

hehe 點會係無名英雄....
場場都sharp 都仆街

邊個話無名英雄會低分?

咁即係靴里拉係真英雄囉

邊個話無名英雄會低分?

咁即係靴里拉係真英雄囉

靴里拉 由第一季到依家真係不斷進步
今季成個中場打哂咁濟!

日日搵女傾計

然後俾人✔️✔️

日日搵女傾計

然後俾人✔️✔️

未慣咩 ?

日日搵女傾計

然後俾人✔️✔️

未慣咩 ?

可能我入錯電話號碼姐

日日搵女傾計

然後俾人✔️✔️

未慣咩 ?

可能我入錯電話號碼姐

一定係啦
係咪抄錯左n.?

日日搵女傾計

然後俾人✔️✔️

未慣咩 ?

可能我入錯電話號碼姐

一定係啦
係咪抄錯左n.?

咪撚再講呀
又搞鳩軍醫

咁rojo 大傷真係關軍醫事
軍醫話佢ok,唔夠幾分鐘就收左皮
你可以話rojo自己要踢,但軍醫應該判斷到應唔應該比佢死頂

人地都唔係因為呢件事同軍醫嘈......

你咁講報導都有可能9up啦
呢件事係觸發點唔奇喎
借d球員傷得耐黎屌軍醫
唔直接點件事出黎屌好奇?

佢連球員都直接屌 點會唔直接屌軍醫

依家都係屌呀?用唔同事屌ja
Btw 我都係ff
只係覺得佢真係屌軍醫 我覺得唔奇

你咁講講曬

無feel 唔適合 拜
網上d 評分反映唔到整體意識

無feel 唔適合 拜

分手後一分鐘 便有後悔聲音

無feel 唔適合 拜

方力申咁mk
瞓曬,今晚矛人傾計?
唉 岩岩睇一睇賠率 曼聯贏既係4.幾
希望贏到 隨時拎到第三
英格蘭足總個腦裝屎, 曼星期五零晨踢完, 星期日踢7點, 自己諗掂佢啦
唉 岩岩睇一睇賠率 曼聯贏既係4.幾
希望贏到 隨時拎到第三

買左500舊 一贏就去食800蚊buffet

無feel 唔適合 拜

方力申咁mk

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞