[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
唔通今晚真係要

你唔係覺得自己燈到 所以每次開波個日都打呢句野呀?

緊張既心情

我最估唔到屎波起左都可以跌番

仲要跌突左⋯

條友又唔係矮, 仲好似話有D速度
淪落到咁

短距衝刺全隊最快呀

跑40yard 快過華西馬仔
但平時見佢轉身又唔係特別快咁

反應慢

佢最大問題係個腦囉

只有想像力係頂級
唔通今晚真係要

緊張既心情

睇開d 啦巴打
呢場佢地都知好重要
如果都係輸
咁認命啦
唔係世界未日
唔通今晚真係要

緊張既心情

睇開d 啦巴打
呢場佢地都知好重要
如果都係輸
咁認命啦
唔係世界未日

大家都係想班波好
希望唔好介意
普巴出唔出到?

又黎料牙you

又黎料牙you

Dxxxxxxg:我咩都無講 係咪有咩誤會
黎緊30號去睇史雲斯
希望今晚對曼城唔好CHUR盡班友仔D氣力
我真係諗唔明呢兩條藥煲到底平時做乜撚

其實真係幫唔落 好地地兩條友踢國際賽傷撚左 平又唔穩定又傷

仲要係自己練緊果時傷都可以傷咁耐

最on9咪哩樣 踢9隔離隊個d自己傷就話 傷撚完自己人跟住自己整傷埋 沒有最on9只有最on9

摩佬立場黎講佢要搵人同佢搏命
佢屌柒兩條友都正常, 雖然係不近人情d

呢兩條撚樣 成日踢鳩傷自己友都算
仲傷埋自己
擺佢地係到係多兩個英藉 但都阻住中堅位
清又唔係 唔清又唔係
最好清一件 買一個穩定既中堅 搞掂

夏季中堅位要執啦, 洛祖大傷隨時踢唔返起, 又唔知抖幾耐, 呢兩隻英撚又靠唔住
摩連奴對周四的比賽仍然抱有信心:「我們正在為非常重要的東西而努力戰鬥,隊中球員依然充滿鬥志,他們不止願意付出額外的努力,而且表現得很團結。球隊周三的操練定於下午3時,當我上午10時半到達訓練基地時已經看到部份球員在努力練習,這就是他們的鬥志。」

邊個1030 到

1500 隊長仍在炸魚柳 準備下午茶

1630 隊長吃飽下午茶 準備午睡
黎緊30號去睇史雲斯

難d喎

過得一關得一關啦
黎緊30號去睇史雲斯

難d喎

過得一關得一關啦

對鏝唔chur幾時chur?

靚撚到

靚撚到

今年印lin 未?

呢件deal得過

靚撚到

配埋基沙文7號
買鄰居贏燈下先
醉艾摩連奴 !!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞