[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
對攻好過泊大巴啦今場

福馬都似會正選

我估咁樣
福 馬
羊 自由人 華西
卡膠 HEHE

爆炸傷左?

依隊一定輸到仆街
應該咁出

馬 朗隊 hehe爆炸 mk
左羊 blind b仔 右華
清新 最重要係依個位

你呢隊都會輸到仆街

出你就輸到仆街啦

出隊長點同對面搶中場

朗隊係場已經贏
佢係場邊踩下草都有波入 一入場重得了

繼續追得失球
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

我地點防呀 唔好唔記得我地架大巴係爛架
睇黎好多人唔記得妹妹大賽既發揮
對痢果場好似只係幾個月前既事
妹妹對轟一腳清我覺得係因為佢攰 冇力妹就真
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防
daddy打強隊一定好保守, 3中堅la

------馬
-----mk
羊 hehe 爆 華
------卡
--大米 盲 拜

daddy好似冇擺過大米打中堅?

2次打車仔都係大米左中堅

其實我會形容daddy 果2場打緊"假"3中堅
大米排出黎好似係打左閘, 但佢完全唔上, 反而羊同華會上

真 ● 左羊右華

有左羊右華 都無咩機輸

原來朗隊距離英超史上第二只係差少少
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

咁你想對攻?
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

得返兩件 放埋大米岩岩好三件
傷一件都唔知點算

------馬
-----mk
羊 hehe 爆 華
------卡
--大米 盲 拜

真 ● 左羊右華

叫做可以取長補短

依家曼聯唔夠翼, 而左閘都無人可信
打wb 就開正羊華果飯
右閘更加無人, mk或lin 拉返中間少少自由走位
大米叫做頂一頂中堅, 佢有d 路數, 又掩蓋都佢唔夠快打閘同零助攻既不足
三中堅打防反較好, 配合依家無左伊巴, 用跑狗福馬連反擊

福馬打返前少少, 比佢地攞返個態,
就算佢地扭失, 都係前鋒無乜所謂
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

咁你想對攻?

有lin唔攻等幾時
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

咁你想對攻?

對轟唔係對攻咩
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

咁你想對攻?

有lin唔攻等幾時

Yes 全隊最勁

------馬
-----mk
羊 hehe 爆 華
------卡
--大米 盲 拜

真 ● 左羊右華

叫做可以取長補短

打wb 就開正羊華果飯
更加無人, mk或lin 拉返中間少少自由走位
大米叫做頂一頂中堅, 佢有d 路數, 又掩蓋都佢唔夠快打閘同零助攻既不足

原來朗隊距離英超史上第二只係差少少

佢宜家咁撚鍾意造波, 其實唔難
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

得返兩件 放埋大米岩岩好三件
傷一件都唔知點算

B仔 卡神 T仔 加埋大米 岩岩4個
對攻好過泊大巴啦今場

想自殺?
打防反好過la

防反?
CB都唔夠可以點防

咁你想對攻?

對轟唔係對攻咩

對轟都係主守多,係咁放長波上去俾福仔打CB身後,入完一球之後更顯得出防反
對面條後防咁撚垃圾都唔對攻?

------馬
-----mk
羊 hehe 爆 華
------卡
--大米 盲 拜

真 ● 左羊右華

叫做可以取長補短

打wb 就開正羊華果飯
更加無人, mk或lin 拉返中間少少自由走位

諗起前場有福 馬Lin mk 左羊右華後上 之後淫賤走位
都扯扯地
波都未開已經有野學 正
攻唔係唔得, 但要曼城都同你對攻先有機博下
如果人地防反, 我地d 人依家唔夠腳打陣地戰 (成堆跑狗)
加上後防中空, 比人打反擊, 米盲更加難守

上2場一場強隊一場弱隊, 打防守反擊都ok, 其實可以照用
費蘭尼同hehe 補防唔錯既
再睇下佢出唔出卡膠做定海神針(不過機會細d)
攻唔係唔得, 但要曼城都同你對攻先有機博下
如果人地防反, 我地d 人依家唔夠腳打陣地戰 (成堆跑狗)
加上後防中空, 比人打反擊, 米盲更加難守

上2場一場強隊一場弱隊, 打防守反擊都ok, 其實可以照用
費蘭尼同hehe 補防唔錯既
再睇下佢出唔出卡膠做定海神針(不過機會細d)

哥狗得一招鳩猜姐,佢唔會主守,下場個中場好重要,一定要搶贏中場
公司佬係咪會正選 條友打呲會有buff
公司佬係咪會正選 條友打呲會有buff

話曬隊長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞