[贏鏝超四] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[56]

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
見到咩朗隊救世仲好笑
V92時間場場踢足仲睇唔夠?
救左咩世返黎?
早晨

我地傾好今晚用咩人 打咩陣未 ?
早晨

yes

lin rooney 不二之選
見到咩朗隊救世仲好笑
救左咩世返黎?

咁認真做咩
早晨

yes

Yes
牙妹今晚是確定出唔到 ?
牙妹今晚是確定出唔到 ?

睇你信唔信摩佬係出緊口術
見到咩朗隊救世仲好笑
救左咩世返黎?

俾你揀你想佢地講女 定 hey0 定 假膠迷庸隊
根本無狗咬狗就得呢幾樣推po
有時就係愈吹奏吹克人憎
好似 爵_ _ _ _ 特咁
係咪話妹唔出得

Paul, no.
有時就係愈吹奏吹克人憎

咪開名好喎
嚇死
一碌fb 立下眼以為買左

幾多年前架張圖
有時就係愈吹奏吹克人憎

咪開名好喎

又hey0
摩狗琴日記者會又屌鳩宗師屎波

又屌咩
早晨

yes

Yes

青訓三巨頭 肥福連

又屌咩

Jose Mourinho has again criticised Phil Jones and Chris Smalling for being “cautious” in their recoveries from injury but says they do have a future at Manchester United next season.

Smalling (knee) and Jones (foot) have missed United's last seven matches and on Sunday Mourinho urged them to "be brave" by making themselves available for Thursday's crucial derby clash with Manchester City, which is live on Sky Sports.

佢覺得呢兩個真係無乜將來
一個長期派膠, 一個文員長工
夏天九成踢哂佢兩個走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞