LIHKG機械鍵盤集中討論區#7

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
冇圖了

貼舊圖推post

用過青軸返唔到轉頭

用過青軸返唔到轉頭

上綠軸
用過青軸返唔到轉頭

返到㗎

利申:茶->青->電容->紅
Pish

全部都是米皇

其實我想咁

CORSAIR

仲有6.5u 唔知點比較
去reddit揾張換曬keycap除咗bottom row嘅C記鍵盤

RAZER

Logitech

另外揾張爆keycap嘅相 (eg g710+)

最後重有燒燈 擺CR
C for sure
仲有T斷底版
Linke貼過

紅字為edit 重有冇漏

綠字回覆
見到d 高球帽圖就好想買返套 不過好貴

Maxkey整嘅SA profile比Signature Plastics整嘅SA profile平 但質素點樣自行判斷 因為我都未玩過 重有MD依家有套Matt3o自己設計嘅high profile 但好似唔係球帽黎

Maxkey整嘅SA profile比Signature Plastics整嘅SA profile平 但質素點樣自行判斷 因為我都未玩過 重有MD依家有套Matt3o自己設計嘅high profile 但好似唔係球帽黎

之前上過pimpmykb 睇單一個主鍵區kit 都成80usd
諗過買套filco 出既高球帽 300幾但搵唔到窿路買因為得日本有賣

覺得貴就唔好買。Keycap係消耗品,特別係ABS SA Keycap會好快打油。
SA Keycap我係買來儲,留來同人Trade。有人就買來炒,幾個月前USD180買,到貨就USD350賣。

覺得貴就唔好買。Keycap係消耗品,特別係ABS SA Keycap會好快打油。
SA Keycap我係買來儲,留來同人Trade。有人就買來炒,幾個月前USD180買,到貨就USD350賣。

炒…
我又諗起gmk carbon

炒…

我又諗起自己錯過gmk carbon

炒…

我又諗起自己錯過gmk carbon

錯過咗兩次添 等SA Carbon R2算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞