LIHKG機械鍵盤集中討論區#7

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
順便問下
FILCO Majestouch Minila Air Bluetooth
藍牙 67key呢隻點
有冇平靚正推薦

同埋 如果部機冇藍牙(desktop)係咪插隻手指仔都用到(佢有冇送手指仔)有藍牙就唔使用手指仔)

yes
其他選擇咪 hhkb bt,符合晒靚同正依兩點

唔平

其實都好平,二千再另加轉運費啫

好似white fox 連運費都二千
呢隻好似幾好玩 不過未有機會買

邊度買二千咁平
留名
順便問下
FILCO Majestouch Minila Air Bluetooth
藍牙 67key呢隻點
有冇平靚正推薦

同埋 如果部機冇藍牙(desktop)係咪插隻手指仔都用到(佢有冇送手指仔)有藍牙就唔使用手指仔)

yes

唔平

邊度買二千咁平

邊度有whitefox買
順便問下
藍牙 67key呢隻點
有冇平靚正推薦

yes

唔平

邊度買二千咁平

邊度有whitefox買

GH classified
r/mechmarket
入門紅/青有邊隻推介

Filco

平價
台仔irock?
OZONE Strike Battle?

一千蚊位
Leopold FC750R
Leopold FC980M
Filco Majestouch

請問irock/ozone果d有無中文,thx
入門紅/青有邊隻推介

Filco

平價
台仔irock?

一千蚊位

咩叫有冇中文?
入門紅/青有邊隻推介

Filco

平價
台仔irock?

一千蚊位

咩叫有冇中文?

倉頡
邊度買hhkb bt平?
貼下Jelly Key

普通雞仔

好似叫Minion

唔記得叫乜名

金雞仔,好似得20隻嘅特別版。
貼下Jelly Key

普通雞仔

好似叫Minion

唔記得叫乜名

粒金雞真係好靚
貼下Jelly Key

普通雞仔

好似叫Minion

唔記得叫乜名

求包養

玩撚曬

玩撚曬

玩撚曬

痴線

留名
SA Valentine 終於Ship到去越南,應該6月可以收貨。
前後delay左4個月

應該係最多Novelty 嘅SA Keyset

SA Valentine 終於Ship到去越南,應該6月可以收貨。
前後delay左4個月

應該係最多Novelty 嘅SA Keyset

想問下巴打們點睇FC660M茶軸 同埋邊到有得買

頭 post

魔鬼好似得返青軸啲貨 你fb問咗佢先去
唔該晒 想問埋茶軸黎講FILCO定LEOPOLD手感好D

自己去試啦

Leopold 跟套 PBT 鍵帽正過 Filco ABS
但 Filco 可以換 Programmable Controller
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞