LIHKG機械鍵盤集中討論區#7

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
紅色波應該好正
又貼下開箱

Trackball

一套MD 送嘅Replacement, 今次無出特別Key

一個菲律賓朋友送嘅Artisan

藍色波係咪輕啲

-28%
又貼下開箱

Trackball

介唔介意得閒拆開影下塊電路板
我想研究下個 PIC controller 點樣駁

down 定個 MPLAB-X 黎玩下先 雖然我以前都已經撚過 PIC

岩岩買左呢隻
以為有幾難買 原來amazon 有

岩岩買左呢隻

佢 ship 咗嗰陣先再講啦

岩岩買左呢隻

我有朋友係日本 多謝哂你

岩岩買左呢隻

咁你一早喺工房個網買都得啦 仲有得自訂

岩岩買左呢隻

咁你一早喺工房個網買都得啦 仲有得自訂

我冇日本信用卡 廢事叫人幫我碌啦
今日買左masjestouch 2 ninja 想請教下有冇得set function key
今日買左masjestouch 2 ninja 想請教下有冇得set function key

好似要換隻controller先有得自己set?
或者你喺電腦用software set

autohotkey (win)
有無人見到razer個trade in post

razer
RGB!RGB!

我見到有人話佢有Leopold
我諗佢唔會做傻事掛

我諗佢唔會做傻事掛

我考慮緊用隻I-rock 紅軸tradr尻左佢

我諗佢唔會做傻事掛

我考慮緊用隻I-rock 紅軸tradr尻左佢

巴打唔好做傻事
收到新玩具留名

有無link?

有無link?

Razer Facebook page

有無link?

仲諗緊做唔做傻事好

有無link?

Razer BlackWidow Chroma V2 Trade-In Promotion~ Trade-In 條件:
1.機械軸鍵盤
2.價值HK$500或以上
3.非Razer品牌
4.正常運作;
附合以上條款, 即可獲HK$210折扣優惠購買 Razer BlackWidow Chroma V2 Mechanical Gaming Keyboard. 數量有限, 售完即止. 快D到各門市搶購啦.

500換210?傻的嗎

有無link?

Razer BlackWidow Chroma V2 Trade-In Promotion~ Trade-In 條件:
1.機械軸鍵盤
3.非Razer品牌
4.正常運作;
附合以上條款, 即可獲HK$210折扣優惠購買 Razer BlackWidow Chroma V2 Mechanical Gaming Keyboard. 數量有限, 售完即止. 快D到各門市搶購啦.

500換210?傻的嗎

感覺好尻伏其實

有無link?

1.機械軸鍵盤
3.非Razer品牌
4.正常運作;

500換210?傻的嗎

感覺好尻伏其實

Razer嘅正常運作包壞燈爛keycap同生銹

有無link?

1.機械軸鍵盤
3.非Razer品牌
4.正常運作;

500換210?傻的嗎

感覺好尻伏其實

Razer嘅正常運作包壞燈爛keycap同生銹

可能冇人買razer 要揾啲辦法清減啲貨啫
RGB RGB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞