LIHKG機械鍵盤集中討論區#7

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Leopold FC900R紅軸 魔鬼sir話冇貨
有冇巴打知邊到仲有得買
有冇巴打知邊到仲有得買

連登力量
遲下會去日本,想落坑,係咪過去買Filco好?邊到會有得買

不如hhkb

簡簡單單 hipro 啦

有冇巴打知邊到仲有得買

等佢返貨
有冇巴打知邊到仲有得買

等佢返貨

轉買 FC980
有冇巴打知邊到仲有得買

等佢返貨

轉買 FC980

轉買realforce
rich
有冇巴打知邊到仲有得買

我有隻990r黑軸 你有冇興趣

初入坑

星期一諗住去魔鬼SIR度買呢隻

初入坑

無線好用?我遲d都打算過去

初入坑

無線好用?我遲d都打算過去

新手入坑
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

1k左右 有pok3r, new poker II, mistel barocco
或者砌返隻 自己揀layout

屋企用緊mistel
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

玩得60%1k budget就自訂啦
唔識焊都可以搵人代工
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

唔好搵人代工 唔差在比多幾舊水買隻靚d
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

1K Budget就真係買隻Pok3r好過砌,1K買到嘅料唔會太好。
開始儲定錢買 model f 先
https://mehkee.com/products/group-buy-sp-sa-ocean-dolch

痴線
13個月後先Ship,未計Delay。
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

1K Budget就真係買隻Pok3r好過砌,1K買到嘅料唔會太好。

邊到有pok3r賣
未見過有
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

邊到有pok3r賣
未見過有

Massdrop 隔一排都有團,不過得 RGB 版,勊我憎,所以我貼多啲 Shipping 上 WASD 訂 VP3 Barebones
https://mehkee.com/products/group-buy-sp-sa-ocean-dolch

痴線

SP 團都係少跟為妙,忍手等 Oblivion 同 Carbon r2
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

邊到有pok3r賣
未見過有

Massdrop 隔一排都有團,不過得 RGB 版,勊我憎,所以我貼多啲 Shipping 上 WASD 訂 VP3 Barebones

MD知你要poker開左團
想入隻60%青軸
1k 有乜選擇

唔識焊都可以搵人代工

邊到有pok3r賣
未見過有

MD知你要poker開左團

仲有 Slient Black 同奶軸揀

痴線

SP 團都係少跟為妙,忍手等 Oblivion 同 Carbon r2

MD 嘅GB無咁好炒。
佢呢Set應該好好炒,好可能同Camping一樣一Ship就已經賺Double
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞