泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
大家首先睇清一樣野,而家係政府要反對派幫手入議會洗白,所以先全部議員留任。

佢地而家縮緊呀!要泛民入返去議會幫手頂住國際壓力呀!
[正視聽] 歷史話畀我地知,唔參與選舉、總辭只會益獨裁者,並唔可取
https://lih.kg/2151290

咁又唔好咁睇
反正冇否決權 唔總辭做乜?
你話玩就玩?

(三)嚴重干擾、阻撓、破壞中華人民共和國中央政權機關或者香港特別行政區政權機關依法履行職能;

你泛民敢唔敢博? 定係鬧兩句就算數? 你話人工,之前連22萬搵法律意見都要眾籌 點說服大家佢會用錢幫手足同幫黃圈發展?
依招幾好
可以講明普通會議一律唔開加杯葛
大是大非先入會議廳 「開會」
唔應該呢個時間總辭而係當其他幾位議員被DQ先總辭
一反對就放風話犯國安法
大家首先睇清一樣野,而家係政府要反對派幫手入議會洗白,所以先全部議員留任。

佢地而家縮緊呀!要泛民入返去議會幫手頂住國際壓力呀!
放心,到時唔會過惡法,係一次過過曬10年來hold 住既利民法案

到時點兜?
你唔好玩啦 佢自己選唔到先叫人總辭
咩時候應該做咩
個陣叫人咩都唔好做叫人總辭

熱狗擺明係鬼啦

Ps 而家支持總辭
好笑 呢個政權會有咩利民法案出黎? 你不如舉下例子比大家見識下
佢dq 曬全部非建制就真係有國際壓力喇

自己走?好老實唔好幻想會有咩壓力

係玩既入去玩到佢出手dq
毓民係熱狗???
當黎智英周庭俾人拉
泛民仲想維持既得利益
如果班狗有好似泛民咁樣抗爭既咪一樣囉
Push!!!
泛民快撚啲總辭
同一班人做事方式一樣
佢最叻咪分裂 分裂 再分裂
你畀一億養佢哋我就投贊成票
當個個泛民入議會都係講抗惡法既時候, 原來無泛民既議會就只有利民措施
係咪即係泛民又呃左選民幾十年
5毛想冇人擋住23條,國歌法,國旗法係咁吹總辭
我唔係佢地,我唔肯定佢地搏唔搏,係咪真係拎錢出黎,但唔辭至少點到拎返政府啲錢,政府錢唔係唔拎呀麻?

辭左做到啲咩,人地當你係怕左Brain Cha, 自己quit YouTube咁炸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞