泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
之前屌人總辭鬼 而家就叫人總辭
泛民抗爭廿幾年,識醒先算
Ok喎
推啦屌
問心,俾你辭唔辭?
咁問心,俾你辭唔辭先?
既然泛民靠奶共都可以留係議會,以後不用投票啦!
[不割席不分化] 應承自己,泛民總辭與否,都唔需要花時間去討論
https://lih.kg/2151678
支持 本來今年都唔屬於泛民
你覆錯人呀清

你份糧幫過黃圈咩你都冇同我講啦,我拎啲錢去做咩都唔洗同你講嫁 係咪先
你要睇錢咁就睇多少少,泛民總辭只會幫正苦慳幾波嘢,班議員下面果班會失業,班人冇錢點幫襯?點幫人

你要明白對家係35+ 冇囇泛民,議會係支共嘅控制下唔會失去”合法”性,議會冇囇民主泛咪等於人大囉,所有議案順利Pass pass pass 到時你又係到得個屌字,雖然民主派係入面都做唔啲咩,咪盡做囉,反正都係要出糧咪要正苦比埋泛民啲糧囉

佢哋辭唔辭真係冇所謂,唔辭我又冇得分,辭最多都係表個態,上下新聞,咩國籍線果啲咩比子彈,就唔好講啦,到今時今日仲唔明,國際要做嘅點都會做,唔做嘅上年死傷咁多一樣唔會做。
要做嘅係令國際唔好忘記香港人

嗱,如果有一日國際出到聲,總辭有實際需要,要做嘅,咁民主派必須總辭
我要今年有選舉 泛民請總辭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞