泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
你見唔到代表無?

上立法會網睇下議員開支
公開資料黎架
S
要總辭2016年一早做咗
況且今時今日總辭變相益獻世派
你加速還加速
加速到原來係令到佢哋有錢袋落袋嘅
直頭係本末倒置
同支持藍店紅店冇分別
宜家支那拋番個波畀港共,宜家真係寧願DQ4 等泛民冇留戀
立國安法都唔需要立法會
幾年前割本土果陣已經知呢班人咩料
咁你答我冇否決權 點防守啦

第二十二條 任何人組織、策劃、實施或者參與實施以下以武力、威脅使用武力或者其他非法手段旨在顛覆國家政權行為之一的,即屬犯罪:

(一)推翻、破壞中華人民共和國憲法所確立的中華人民共和國根本制度;

(二)推翻中華人民共和國中央政權機關或者香港特別行政區政權機關;

(三)嚴重干擾、阻撓、破壞中華人民共和國中央政權機關或者香港特別行政區政權機關依法履行職能

(四)攻擊、破壞香港特別行政區政權機關履職場所及其設施,致使其無法正常履行職能。

https://www.thestandnews.com/politics/%E6%B0%91%E4%B8%BB%E6%B4%BE%E5%88%9D%E9%81%B8%E5%9C%A8%E5%8D%B3-%E6%9B%BE%E5%9C%8B%E8%A1%9E%E8%AD%A6%E5%91%8A%E6%8E%A8%E5%8B%95-35-%E5%90%A6%E6%B1%BA%E8%B2%A1%E6%94%BF%E9%A0%90%E7%AE%97%E6%A1%88%E6%88%96%E7%8A%AF%E5%9C%8B%E5%AE%89%E6%B3%95/
曾國衞更指推動爭取立法會過半議席否決財政預算案,或觸犯國安法 22 條顛覆政權
咪上面個班泛粉囉
公投決定啦
總辭會在歷史上留名
唔總辭應該都會
總辭!
依家係國際要做鳩支共,唔覺得會因為咁有影響

以前英國唔認嘅臨時垃圾會通過嘅,公安條例用到依家國際都冇出聲,要做嘅點都會做,要唔做嘅,你比核彈佢都唔做
做咪又係做埋今屆,你估下屆會比你選?
初選已經投咗
上屆嘅授權就係得4年已經完咗
總辭俾位建制派改晒議事規則
唔洗拉布?

由佢地秒速過晒23條,明日大愚,送中條例,仲有其他你諗到又或者你諗唔到嘅所有惡法?

又有人工收有得claim錢,佢地都要資源去打國際線同支援其他手足。

在我角度,公開屌柒佢呢個決定就可以。
躝啦賤種五毛,一早block撚咗你
改咗好耐啦
2017已經改咗議事規則,冇得拉布好耐啦喎……
做多一年又有咩用?
咁似乎長期同佢玩
不斷引爆炸彈
好玩過宜家放一次煙花
然後俾建制任意妄為喎

唔係同佢鬥長命長命鬥咩
總辭黎做乜?未做過咩?唔明有乜能用
希望大家可以幫手推下
正名返,叫「杯葛」好過「總辭」

【正視聽】唔係泛民總辭,係杯葛非法議會
https://lih.kg/fNpidS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞