泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
月薪10萬留嚟食黃店,唔割

跪係度爭取民主同企係度既分別
放心,個議會唔會有外國當係「非法議會」
最多會話延遲選舉係政治打壓

依個係政治現實,而相關制裁已經陸續反映緊

去到依一刻議員既影響力同資源我覺得係重要啲
冇否決權 咪又係通過 咪搞笑啦
真係要總辭
共產黨嘅憐憫點解要我地同佢一齊做馬騮戲
其實嘈嚟做乜

順勢搞個公投囉
抗爭唔洗開飯?
十萬銀你捐比佢?
成日話要畫面靚,總辭畫面唔靚咩?橫掂宜家乜議案都照樣過
入臨立會即係接受政府延遲選舉係合理嘅,到時點同外國講香港人反對延遲選舉,但民意代表衝住入去玩
冇錢咪叫班政工作者去眾籌,為呢十萬蚊一個月隨時搞到連國際戰線都冧埋
(三贏方案)不如 連登眾籌 登蘋果日報頭版「泛民請總辭」
https://lih.kg/2151247
成年人工喎
總辭之後 立法會仲run 5 run到
你on9? 成堆議辦議助,各種資源claim 錢

你以為議員淨係得十皮人工?
pish
政府:呢班人仲濺過我地起啲爛橋
總辭
唔該除咗「做noise」之外總辭嘅意議喺邊
講跟得貼pompeo仲貼過你
國際線已經打緊

有冇用都好
唔做好防守
齋要型
缺席有咩作用?

#要理性理據
政府dq12同埋立會選舉延遲一年大家似乎已經接受咗

但係做兩日4國外長加美國國務卿原來仲係覺得不能接受

本身譚耀宗嗰啲係度扭屎忽話要考慮下比唔比返佢哋四個做,話應該唔得 如果唔係會好怪

跟住就制裁

葉國謙即刻放聲話原班過渡一年

我想講人哋幫你 你自己都要大叫唔好

如果咁嘅濕9所謂議會 咁樣比對家拖延拉布一年冇得洗牌

換返嚟係出糧出多12個月

...

打鐵趁熱
冇否決權 點防守? 仲要而家吹到投反對票就係違反國安法 防守?
總辭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞