泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
唔好跟敵人劇本走啦

點解係DQ 4個唔係更多或更少

係想炮製個關鍵少數議題比你地鬼打鬼呀
dq公民黨同梁繼昌係咪唔夠?佢地都同美國聯絡
錢乜鬼呀 班友連之前22萬搵法律意見都要眾籌 都痴撚線既
這是港幣的味道
這是港幣的味道
我就係想知總辭有咩作用。如果你話冇作用,咁總辭唔總辭分別不大,咁還不如係入面令政府d錢仲好。如果總辭係有d咩 實際作用,咁就唔同講法
留黎做乜
咁點解屌人去做狗?做狗都係為錢。
泛民入去配合政府做戲一鳩樣。
政府話取消選舉,你地就陪佢取消選舉
政府叫你地做多一年小丑戲,你地就配合去做。
其實就算總辭對家都係過半數
啫係一切依舊,咩案都可以順暢照通

有人針著果十萬,但其實對家都係照袋十萬
咁點解民主派唔可以袋呢?
果班議員同佢哋下面班人,袋完至少可以有錢玩下黃圈
都叫有啲作用
總辭除咗有新聞同有班人會失業外,仲有咩用?
以下開放,理性討論
泛民而家最大作用係比港共證明比世界睇香港仲有民主

如果你話入唔入港共都係會講大話, 咁請問入到去仲有咩作用呀?
35+又會DQ你, 隨時去到3分1否決權都無埋, 唔通入去為左篤眼篤鼻咩
立即總辭
你老母,毓民一撚早講撚左總辭,果陣無人理鳩佢仲話佢係鬼⋯⋯
而家真係得啖笑,香港人永遠都係慢人地半步。
Push
拉 唔到覺得有用 不如利用身份做多d野
問題係如果唔總辭,即係接受政府無理取消9月選舉,政府即係覺得用錢就可以令泛民同佢繼續係議會做戲。

同狗一樣,政府比錢佢地打市民一樣
約滿酬金球幾野喎
唔好叫總辭,叫「杯葛」

【正視聽】唔係泛民總辭,係杯葛非法議會
https://lih.kg/2151236
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞