泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
美國叫你嗌B餐你就走去嗌A餐
泛民會覺醒 香港就唔會沉淪足廿年啦
搞得初選 夠唔夠膽搞總辭公投呀
邊個唔夠講呀 除左表態 總辭完全無撚用 一剎那光輝完左就乜撚都無 霸資源避免一言堂呢啲先係長期抗爭 話要總辭果啲收下皮先啦
弊在泛民狗係唔會搞事搞到dq
要拎資源唔可以掟嘢會俾大口狗罰錢
有10皮 你辭埋我個份
你班飯民留係到啲人工咪又係納稅人出
佢哋覺得會係食窮緊政府
呵,頭先就問有咩用,答完之後就話除咗呢個就無用
一言堂你自己都認咗啦,惡法照過不過有啲反對咁咋嘛,你叫呢啲長期抗爭?
拎完資源點呀?去供樓囉
咁香港點算呀?佢地理撚你死咩,總之錢要照袋,光環要照搶,你地搞社運就係為咗幫佢地助選,明未?
quote番先
呵,頭先就問有咩用,答完之後就話除咗呢個就無用
一言堂你自己都認咗啦,惡法照過不過有啲反對咁咋嘛,你叫呢啲長期抗爭?
撚會
佢哋唔會明架嘛
咁多細蚊仔係度
真心嘅
而家立法會都已經係冇撚用
已經冇撚咗制度內抗爭嘅呢樣嘢
而家仲講議會內抗爭真係嘥鳩氣,支共都同你搲爛塊面,有班傻仔仲話走入去做政治花瓶,又話當年台灣民進黨都冇放棄,新加玻反對派就係杯葛選舉所以冇咗發聲機會同資源,大家要諗下台灣同新加玻個議會都係最高權力機關,攞咗過半就可以掌管全國,香港之上仲有個人大同支共,而家佢打橫嚟,立法會已經係橡皮圖章
其實我都係個細蚊仔嚟90後出世
好多00後喺度奶飯奶多傻
年齡唔係問題,係明明自己都知個遊戲人地玩晒,都要去繼續玩認同套規則,最離譜係吹到好有計劃咁入去霸資源($)同埋避免一言堂(所有嘢都係照通過),你話真心要$開飯都無咁鳩。
總辭!!
啲資源拎來供樓?你試下拎去抗爭,咪話你洗黑錢囉,睇下星火
咩一言堂屌依廿二年聽到厭啦,你要講大把平台啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞