泛民,總辭啊!!!!!!!!!!

691 回覆
1399 Like 184 Dislike
碧雲資深代議士連份正職都唔撈,全力同你地喺議會一齊衝,你班熱狗共諜係咪連人地賺少少資源都趕盡殺絕?你地對得住死左既手足?
答左你又睇唔到,自己9up就話人9up
On9
唔出俾飯民就唔洗出?
出俾建制渣on9仔
屌你老母啦非泛就建制美帝依家要選舉呀
你老母閪成班人就支持留低
你就真係on9仔啦
成日聽到話總辭, 總辭完之後打算會點做 ?
#社評

立法會去留 pros and cons 探討

29:20
https://youtu.be/ZcbeDQl56W4

成日聽到話總辭, 總辭完之後打算會點做 ? #社評
https://lih.kg/2151506

美帝好撚清晰係話要選舉
你老母臭閪成班飯粉盲毛話要留低果啲快撚啲仆街死
飯粉盲毛係鬼屌你老母
必須總辭
總辭左聽日會選下屆立法會?
總辭左就聽日照開會照出糧仲少左班人係到噪生晒
Who fucking cares?
話你on9都晒氣
on9
鄺囝:屌你地班熱狗共諜,難得舊年做靚左自己個朵準備踏上萬年議員之路,樓又買撚埋(好似未收樓)你班仆街叫我唔撈? 係咪要迫死我?
屌你老母你都嘥撚氣冚家剷
依家美中共治香港
同美國對着幹做乜撚嘢?
你班人真係好撚嘢寧願要錢都唔要民主
咪撚學人講自由啦
對咩着幹呀
入到去日日嗌重啟立法會選舉唔好 日日俾人踢出議事廳唔好
咁係咪會持續係世界都有noise呀
之後俾人dq就仲大迴響
無話入左去就係剩係投票咖

撚屌泛民點會總辭
胡志偉 涂謹申 毛姨姨呢d廢老
供樓緊要d
下屆又冇得做
老虎蟹都lum撚埋呢一年先啦
呀議員助理係咪驚冇咗份工供唔到樓?
成世做議助咁撚垃圾
政治乞衣
總辭左聽日會選下屆立法會?
總辭左就聽日照開會照出糧仲少左班人係到噪生晒
Who fucking cares?
話你on9都晒氣
屌你老母你都嘥撚氣冚家剷
依家美中共治香港
同美國對着幹做乜撚嘢?
對咩着幹呀
入到去日日嗌重啟立法會選舉唔好 日日俾人踢出議事廳唔好
咁係咪會持續係世界都有noise呀
之後俾人dq就仲大迴響
無話入左去就係剩係投票咖

呀議員助理係咪驚冇咗份工供唔到樓?
成世做議助咁撚垃圾
政治乞衣
Push
咁不如list out 立法會有邊條靠立法會擋住左?連國歌法都擋唔到喎依家。

呢屆係港共有心過就一定過到,平時係班撚樣收唔到order就成日流會,諗住唔得失淺藍同有錢人票倉;邊到你班泛民出牌?

上次蟲泰同迫暈呢啲技倆都係為make noise,重做就冇人理架喇

你仲expect OMDB係會入面做啲咩?
岩岩睇完港台訪問毛孟靜, 原來班泛民真係諗緊而家總辭, 會成為將來參選被DQ既理由

佢地跟本唔知今時今日市民選既唔係人, 係抗爭既意志, 你冇同政權say no既決心, 唔該你冇撚出黎參選

[泛民/販民]今日唔杯葛臨立會既議員, 將來就算有得選我都會杯葛你
https://lihkg.com/thread/2150413/page/1

......
總辭係同全世界講香港人唔承認依個臨立會, 臨立會既組成侵害港人民主, 人權, 等外國制裁臨立會所有成員

做泛民定販民, 自己諗
民族自強 香港獨立
全香港無乜邊個會緊張佢賺幾錢一個月
坦白講關我撚事咩

你講到好似人地唔入d錢就俾左你咁

你係本土傻閪想頂個位咪出聲囉 我諗唔到邊個而係得你地先咁緊張人地幾錢一個月
泥生最愛上班
逗多年人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞